Konferencia+állásbörze+pályaorientációs nap
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. május 25. szombat

Orbán ünnepli névnapját.
Holnap Fülöp napja lesz.
Főoldal Gazdaság Konferencia+állásbörze+pályaorientációs nap
Konferencia+állásbörze+pályaorientációs nap PDF Nyomtat Email
2018 május 15., kedd 21:36

A Miskolci Egyetem május 23-25. között rendezi meg a II. Járműmérnöki Konferenciát.

A háromnapos programhoz kapcsolódóan az egyetem a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával, valamint a kamara égisze alatt működő Észak-magyarországi Járműipari Klaszterrel (NOHAC) közösen május 24-én, csütörtökön pályaorientációs napot és állásbörzét szervez.


II. Járműipari konferenciaA hazai járműipar dinamikus fejlődésnek indult az elmúlt években, és ezzel párhuzamosan az iparágban foglalkoztatottak száma is emelkedett. A piaci igényekhez igazodva 2016-ban a Miskolci Egyetem is beindította a  járműmérnöki képzést, hiszen a fejlődő iparág és a hozzá kapcsolódó beszállítói terület egyre több szakembert igényel.

A május 23-25. között megrendezendő II. Járműmérnöki Konferencia célja, hogy összefogja mind az egyetemi mind az ipari területek szakértőit, lehetőséget nyújtson a járműmérnök-képzés fejlesztésére, és bemutatkozási lehetőséget biztosítson a területen oktatók, kutatók és céges képviselők számára. A rendezvény kiváló alkalom a nemzetközi kapcsolatok erősítésére is, hiszen nem csak magyarországi oktatási intézmények és cégek vesznek részt rajta, de  12 országból érkeznek szakemberek, hogy tudást és tapasztalatot cseréljenek a konferencia során.

A három napos rendezvény során lesz oldtimer autó és motorkerékpár bemutató, illetve miskolci autószalonok is kiállítanak a legújabb modelljeikből.

A második napon (május 24-én) a BOKIK és a NOHAC (Észak-magyarországi Autóipari Klaszter) támogatásával egy pályaorientációs napot is rendezünk, ahová a megye általános és középiskoláiból várjuk a téma iránt érdeklődő diákokat, illetve ugyanezen a napon egy állásbörze keretében az egyetemi hallgatók számos régióbeli céggel – pl. ZF, Shinwa, Fireplace, Észak-Ferr, Bosch, Joyson (Takata) – is találkozhatnak, hogy megismerjék álláskínálataikat.


blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Legyen ausztriai munkád a Tiroli Álláskereső segítségével, akár 2 héten belül.

Facebook


imedia.logo

Friss pályázatok


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások