2024. 04. 14. vasárnap

Tibor
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Horoszkóp

(04.21.- 05.20.) Bika

A Hold a jegyedben ténykedik, néhány napig megzavarhatja az ítélőképességedet. Mivel a Vénusznak is dolga van veled, elsősorban a szerelmi kérdések okozhatnak neked elmélkedést. Olyan kapcsolatokban, ahol már korábban is feszült volt a hangulat, most viharfelhők gyülekeznek, és hamarosan nagy robajjal leszakad az ég. Használd a nyugalmadat és szellemi képességeidet! Üzenet: “Ha hidegen tudsz célozni, szavaid pontosabban fognak találni, mintha őrjöngve üvöltözöl. Az őrjöngő, önuralmát elvesztett ember rövid idő alatt nevetségessé válik.” (Popper Péter)

(07.23.- 08.23.) Oroszlán

A világ dolgait most már szelektíven szűrő szemüvegen keresztül nézed. Korábbi óvatosságodat, aggodalmaidat félredobod, de azért az eszed a helyén marad. Jól akarod, és jól is fogod magad érezni. Ez a túlzott lazaság a hét elején a hivatásodban, munkahelyeden kisebb káoszhoz vezethet, de külföldi kapcsolatok, esetleg távoli lehetőségek felfedezése, fantasztikusan jó eredményeket hozhat. Járj mindig nyitott szemmel! Üzenet: “Sötétben és hidegben nem lehet élni. Meg kell őriznünk önmagunk és kapcsolataink fényét és melegét. A kapcsolatok fő anyaga a törődés.” (Popper Péter)

(03.21.-04.20.) Kos

Szenvedélyes hét áll előtted. Nálad mindig a Mars pozíciója a legfontosabb. Jelenleg a szerelem a szépség, külső átalakulás jegyében jár. Számodra ez felpezsdülést ígér nemcsak magánéleti, hanem anyagi vonalon is. Minden, amihez nyúlsz, szinte lángra kap a benned izzó szenvedélytől. Valósítsd meg valamennyi ötletedet! Üzenet: “Senki sem kérheti számon tőlünk, hogy miért nem vagyunk olyanok, mint egy idealizált regényhős, vagy egy angyal. De azt igen, hogy miért nem vagyunk önmagunk.” (Popper Péter)

(06.22.- 07.22.) Rák

A születési jegyedben időző szerencsebolygó, a Jupiter kitűnő kapcsolatba kerül a Merkúrral. Nemcsak elbűvölő leszel, hanem okos is. Igazán kellemes hét lesz ez a mostani, hiszen a külcsín és a belbecs harmóniába kerül egymással. Ehhez a bolygókapcsolathoz csatlakozik az energiát adó Mars bolygó is. Egyre jobban fogod érezni magad. Üzenet: “Ne félj a csendtől. Minden fontos dolog a csendben történik. Csendben sarjadnak a növények, csendben fejlődik a magzat, csendben cikáznak a gondolatok, csendben borít el a szerelem.” (Popper Péter)

(05.21.- 06.21.) Ikrek

Elsősorban a társasági élet területén tűnsz ki. Stílusosan, egyedien viseled a ruháidat, de tudd, hogy az igazi vonzerőd onnan belülről sugárzik. Párkapcsolatban mutasd meg az akaratodat is! Baráti körben sokan állnak melletted. Gondolataid a helyes irányba visznek. Önbizalmad is egyre jobban alakul. Üzenet: “Nem lehet nevelni félelem és követelés nélkül, nem lehet együtt élni valakivel, ha nincs benne kapcsolatban az a motívum is, hogy elveszíthetem a másikat. Feltételek kellenek. Ezt pedig nagyon nem szeretik az emberek, mert bennük van az infantilis vágy, hogy feltétel nélkül fogadják el őket. Ez azonban irreális. Nincs ilyen.” (Popper Péter)

(08.24.- 09.23.) Szűz

Egy kis visszavonulás, a sebek nyalogatása most bizony naponta előfordulhat. Ez is lehet egyfajta megoldás. Nem érdemes mindenről vitázni. Szeretnél tiszta lapokkal játszani, de ez szinte lehetetlen, mert nem találsz fogadókészségre. Barátok, barátnők, bulik akadnak szép számmal. Kedved szerint élj a lehetőségekkel! Vigyázz, a kavargó társasági élet sok mindenről elvonhatja figyelmedet! Üzenet: “Minden embernek joga van egy-két ajtót zárva tartania a lelkében, s ezt a jogát tisztelni kell az emberi méltóság nevében.” (Popper Péter)

(09.24.- 10. 23.) Mérleg

A Hold és a Vénusz változatos kapcsolatrendszert és óriási forgalmat ígér a társasági élet területén. Stabil párkapcsolatodban felkavarodik az állóvíz. Szükség van a Mérleg optimizmusára és intelligenciájára, hogy a valódi és fontos dolgokat elkülönítse a valódit csak állítóktól. Lesz feladatod bőven. Az biztos, hogy bölcsebben zárod a hetet, mint ahogyan nyitod. Üzenet: “Nincsen harang, aminek a nyelve csak az egyik oldalra leng ki. Kis öröm, kis bánat, nagy öröm, nagy szomorúság mindig együtt jár.” (Popper Péter)

(10.24.- 11.22.) Skorpió

Szerelem, szerelem, szerelem. Most már csak el kell tudnod fogadni a lehetőségeket. Ne gubózz be, bár most a legelszántabb akaratoddal sem tudsz tenni a rád törő érzelmek ellen! Fantasztikus a vonzerőd és olyan a kisugárzásod, hogy akárkit magadba bolondítasz. Fontos: a szerelem nem jár egyedül, vele érkezik a szenvedély is. Üzenet: “Pénzzel és tárgyakkal nem lehet megváltani azt az időt, amit két ember adhat egymásnak az életéből.” (Popper Péter)

(11.23.- 12.21.) Nyilas

Érzelmileg nem állsz biztos lábakon. Szerencsére ez az érzés csak néhány napig tart. Mielőtt felfújnád a dolgokat, és önsajnálatba kezdenél, mélyedj el magadban! Utazgathatsz, sok szép és jót tapasztalhatsz. Vonzerőd is megnő, bevonzhatod magadnak a legjobb társat, ha nem kortyolgatsz egész nap. A sors lehet, hogy nem volt mindig kegyes hozzád, de mostantól rajtad áll vagy bukik minden. Üzenet: “Soha ne sakkozzatok az Istennel! Az Isten mindig tud új figurákat teremteni a táblára, amikor azt hiszitek, hogy már megnyertétek a játszmát.” (Popper Péter)

(12.22.- 01.20.) Bak

Rendkívül jóindulatú vagy, így előfordulhat, hogy néhányan becsapnak, kihasználnak. Hasznot akarnak húzni a tudásodból, nehezen megkeresett pénzedből. Mindezek ellenére kedved nem vész el. Úgy gondolod, ha megőrzöd a függetlenségedet, valós probléma, vagy bánat nem gördít eléd akadályt. Sokat foglalkoztat az otthonod szépsége, jó időszak, ha most rendezgeted át. Üzenet: „A beszédem akkor lesz egy velem, ha jóakarattal igazat és fontosat mondok annak, akit megillet.” (Popper Péter)

(01.21.- 02.19.) Vízöntő

Fontos a csapatmunka. A Merkúr és a Mars jó esélyt ad, hogy megízleld milyen, ha nem csak magadra hagyatkozol. Sok döntést megkönnyít, ha megbeszéled partnereiddel a lehetőségeket. Nem kell azonnal elfogadni mások véleményét, főleg ha nem értesz azokkal egyet. Elképzelhető az is, hogy egy barátokkal tervezett utazás többe kerül, mint amit mondtak, esetleg amire számítottál, de csőd azért nem fenyeget. Üzenet: “A delphoicától jóslást kértek az emberek, a jövőjükre, a sorsukra voltak kíváncsiak. A jós azt felelte: ismerd meg önmagadat, és tudni fogod a sorsodat. Mert a sorsod te vagy. Nem külső erők uralkodnak rajtad, az istenek benned vannak, és jellemed, személyiséged alakítja, formálja jövődet. Változtass magadon, és változni fog a sorsod is.” (Popper Péter)

(02.20.- 03.20.) Halak

Nem csak a Nap, hanem a Merkúr is segít abban, hogy szebb legyen a heted. Elsősorban arra lehetsz büszke, hogy amit kimondasz, azt komolyan is gondolod. A megvalósításhoz pedig kellő lelki és fizikai energia is a rendelkezésedre áll. Fontos párkapcsolati kérdés is felszínre kerülhet. Most már nem halogathatod a nagy beszélgetést, a döntést. Üzenet: „Nem kell olyan hülyének lenni, hogy egy halálos ítélet kelljen ahhoz, hogy valaki merjen szíve és a saját törvényei szerint élni” (Popper Péter)