2024. 05. 24. péntek

Eszter, Eliza
1 EUR 387 HUF
1 GBP 454 HUF

Felhasználási feltételek

1. Az RoyalMagazin által közölt, és a  portálon található információk felhasználása nagy nyilvánosság előtt, azok szórása, közlése csak az üzemeltető Orlex Kft. / 3519 Miskolc, Csabai u. 34.sz. Fax/46/431 411 e-mail: orlex@chello.hu /írásos beleegyezésével lehetséges, mert azok szerzői joga az Orlex Kft.-é.

2. A RoyalMagazin portál beleegyezik abba, hogy a más honlapokon hivatkozzanak rá. A hivatkozás a RoyalMagazin logó elhelyezésével, és belinkelésével (http://www.royalmagazin.hu ) lehetséges.

3. A RoyalMagazin portálon nem szabad olyat (közzé)tenni, amit a valós életben sem szabad:

Tilos:
– sértegetni partnereinket, molesztálni őket
– értelmetlen szavakat begépelni
– illetlen dolgokat írni, megbotránkoztató fényképeket közzétenni
– önkényuralmi jelképpel bármilyen módon kapcsolatos neveket használni, illetve ilyen
  jellegű szövegeket közzétenni.
-személyiségi, kisebbségi jogokat korlátozó, sértő
– bűncselekmény elkövetésére sarkalló
– bűncselekmény elkövetésével vádoló szövegek, információk közzététele
– a reklámtevékenység, különösen URL-ek beillesztése,
4. Más Internetes ajánlatok reklámozására nem kívánatos.
5. A szerkesztőknek, operátoroknak joguk van a fenti szabályok megsértőit korlátozni a felhasználói jogokban. Az eltiltást azonban, eltekintve a nagyon extrém esetektől, figyelmeztetés előzi meg, s csak azután alkalmazza az operátor a szankciókat.
6. Egyes alkalmazásoknál – hozzászólás, fórum – a felhasználó által közölt tartalom csak a szerkesztő engedélyezés után jelenhet meg. Ilyen esetben a szerkesztő köteles az adatvédelmi, kezelése elveket figyelembe venni, és indokolt esetben azt érvényesíteni.
7. A RoyalMagazin üzemeltetője fenntartja magának a jogot, hogy a szabályok megsértése esetén alkalmazza a felhasználási feltételekben kikötött jogait, tehát korlátozza, kizárhassa a felhasználót az alkalmazások használatából, és adott esetben fel is jelenthesse.
8. Az üzemeltető jogilag nem vonható felelősségre a felhasználó(k) által közölt tartalomért. A látogató teljes körűen szavatosságot vállal azért, hogy az általa közzétett szöveg nem ütközik jogszabályba. Teljes körűen szavatosságot vállal azért, hogy beszerezte a szöveg megjelenítéséhez esetlegesen szükséges valamennyi engedélyt és hozzájárulást, továbbá teljes körűen szavatosságot vállal azért, hogy szöveg nem sérti más harmadik személy személyiségi jogait továbbá más harmadik személynek nincsen olyan, különösen kegyeleti vagy személyes adatvédelmi joggal vagy szellemi alkotással kapcsolatos joga, mely a szöveg közzétételét megakadályozza vagy korlátozza vagy ezen jogok jogosultjainak törvényes jogait és érdekeit sérti.
Ezen jogok megsértése miatt kizárólag a látogatót terheli felelősség. A látogató objektív felelősséggel tartozik a Royal Magazinnal szemben és köteles megtéríteni a teljes kárt, mely azt abból éri, hogy a látogató fenti kötelezettségét nem tartotta be.