2024. 05. 21. kedd

Konstantin
1 EUR 386 HUF
1 GBP 451 HUF

Turisztikai szakemberek Miskolctapolcán

A Tourinform Miskolc iroda munkatársai látták vendégül azokat a turisztikai szakembereket, akik részt vettek a Miskolctapolca értékeit, fejlesztéseit bemutató tanulmányúton.

A programra a gyöngyösi, tokaji, sátoraljaújhelyi és mezőkövesdi Tourinform irodák vezetői és munkatársai látogattak el. 2023-ban már szervezett a miskolci iroda egy hasonló programot, annak keretében a Belváros és a fejlődő történelmi Avas voltak a fókuszban.
A vendégek ellátogattak az Ellipsum Élményfürdőbe, ahol részletes szakvezetés keretében ismerhették meg a fürdő tereit és szolgáltatásait. Hallhattak a Miskolctapolca parkrendszer fejlesztési projekt megvalósulásáról, de a városrész történelméről és érdekességeiről is. A parkban megtekintették az új interaktív és tájékoztató táblákat, felkeresték a népszerű miniszobrokat, és természetesen ellátogattak a Barabits sétányon nemrég nyílt turista információs pontba is.
Mivel az aktuális programkínálat és adatbázisok mellett a szolgáltatói szektor ismerete ugyanúgy fontos az információs irodákban dolgozók számára, a tanulmányút végén a résztvevők megismerhették a Calimbra Konferencia és Wellness Hotel szolgáltatásait.
A program célja, hogy azok a szakemberek, akik a vármegye, illetve Észak-Magyarország Tourinform irodáiban dolgoznak, egymással is kötetlenebb munkakapcsolatot alakítsanak ki, megosszák egymással a jó gyakorlatokat, és személyes tapasztalatok, bővebb ismeretek birtokában még több vendégnek tudják ajánlani városunk turisztikai szolgáltatásait, látnivalóit.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…