2024. 05. 21. kedd

Konstantin
1 EUR 386 HUF
1 GBP 451 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Curtis arról vallott, hogy szerinte miért nem díjazta soha a szakma

Curtis arról vallott, hogy szerinte miért nem díjazta soha a szakma

Soha nem díjazta a szakma Curtist, pedig egy ideig ez fontos lett volna a rappernek. Széki Attila a Manna Fm Valódi Nők című műsorában Balázs Andrea, Pálfi Éva és Argyelán Krisztina vendégeként mesélt erről. A rapper azt is elárulta, hogy úgy tervezi: 50 éves korában visszavesz a tempóból és mentorként folytatja csak tovább.

„Igazából nem árulok el nagy titkot. Fontosak voltak, aztán sokáig olyan embereknek adták ezeket a díjakat – nem megbántva őket –, akik nem biztos, hogy megérdemelték. Van az a mondás, Oroszországban mondják egyébként, elnökválasztás körül, hogy nem az a lényeg, hogy mennyien szavaznak, hanem hogy ki számolja” – kezdte Curtis. „Hát, ez igaz volt ezekre a díjátadókra is sokáig. Érdekes, hogy én általában mindig közönségdíjat nyerek. Szakmai díjat nem nyertem, még a Belehalokkal se. Hát igen, ezen el kell gondolkodni, hogy a szakma miért nem díjazza, vagy azok az emberek. Nyilvánvalóan vagy féltékenységből, vagy valami olyan oknál fogva, amivel én nem tudok azonosulni. Engem leginkább mindig a közönség díjazott, és igazából szerintem ez is a legfontosabb, hogy a közönség szeresse, amit csinálok” – mondta a rapper.
Curtis azt is elárulta, hogy meddig látja magát a színpadon.
„Szerintem pont a rap olyan műfaj, ami a Ganxsta Zolee-n kívül másoknak hülyén néz ki mondjuk ilyen ötven fölött. Pont ezért csinálom meg a kiadót, a tehetséggondozást, fiataloknak szeretném építeni a karrierjét” – magyarázta. „Ilyen 50 éves koromig szeretném azt, hogy így, ilyen szinten, hogy tényleg nyáron végig fesztiválszezon, utána meg mondjuk ilyen évi pár nagy koncert. Menjenek a fiatalok, nekik írjak szöveget, építsük fel a produkciójukat, azt nagyon szeretem” – árulta el Curtis a Valódi Nők adásában.
A teljes beszélgetés itt hallgatható meg:

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…