2024. 05. 26. vasárnap

Evelin, Fülöp
1 EUR 385 HUF
1 GBP 452 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Árpa Attila: „Három nő van az életemben, aki tényleg a legfontosabb”

Árpa Attila: „Három nő van az életemben, aki tényleg a legfontosabb”

Kislányáról vallott Árpa Attila a Manna Fm Valódi Nők című műsorában Balázs Andrea, Pálfi Éva és Argyelán Krisztina vendégeként. Árpa elárulta, hogy három női példaképe is van, ebből az egyik az édesanyja, másik a lánya, Amira.

„Nagyon-nagyon boldog vagyok, most már ott tartok, hogy három nő van az életemben, aki tényleg a legfontosabb, mind a hármat szeretem, és nekem mind a három példakép a saját módján. Még a 17 éves lányom is egyfajta példakép, mert ő képviseli nemcsak az én jövőmet, hanem az ő generációját is, és azt is jól. Tehát ő sem az a tipikus Z generációs, elkényeztetett, akinek csak a telefonon létezik. Na jó, fontos a telefon nyáron, de vannak olyan értékei, és jó szíve, és filantróp meg polihisztor, meg minden ilyesmi, ő is egyfajta példakép számomra” – vallotta be Árpa Attila.

Azt is elmondta, számára mindegy volt annak idején, hogy fia vagy lánya lesz.
„Teljesen mindegy, hogy fiú vagy nő, vagy non-bináris, nekem mindegy, így is, úgy is szeretném őt, amilyen. Nem volt ilyen, nem tettem különbséget. A szeretet meg mindig is ott volt, én mindig is vágytam gyerekre” – magyarázta.

Árpa azt is elárulta, hogy folytatódik-e a nagysikerű Argo, lesz-e harmadik része a kultfilmnek.
„Sajnos nem. Azért nem, mert a főszereplők egy része már nincs köztünk sajnos. Úgyhogy Oszter Sándor, Bicskei Lukács, Kiss József és sajnos még sorolhatnám, egy csomóan már nincsenek itt velünk, így aztán ez már nem lenne az igazi” – monda el Árpa Attila a Valódi Nők című műsorban.

Az adás az alábbi linken hallgatható meg:

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Túlzott segítőkészsége, majd sápadtsága tette gyanússá azt a férfit, akinek autójában több mint nyolcezer doboz magyar zárjegy nélküli cigarettát és n…
Időugrás a patikában
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egy számlázási láncolat ellenőrzésekor négy gyógyszertárnál állapította meg, hogy gyógyszerészi szolgáltatásról szó…

További cikkek