Az elmúlt 24 órában történt
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. május 14. péntek

Bonifác ünnepli névnapját.
Holnap Zsófia napja lesz.
Főoldal Hírek Kék-Hírek Az elmúlt 24 órában történt
Az elmúlt 24 órában történt PDF Nyomtat Email
2021 május 01., szombat 10:50

Többek között egy tulajdon elleni szabálysértővel és egy halálos közúti közlekedési balesetet okozó férfival szemben intézkedtek a rendőrök Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.


A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság egyenruhásai 2021. április 30-án egy nőt tulajon elleni szabálysértés elkövetése miatt vettek őrizetbe. A rendőrség a személyi szabadságában korlátozott szabálysértőt 72 órán belül bíróság elé állítja.

A megye közútjain az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel, illetve két ember halálával járó közúti közlekedési baleset történt. Anyagi káros balesetek kapcsán tizenegy esetben intézkedtek a rendőrök.

A Kázsmárkon történt halálos közúti közlekedési balesetben egy fiatal férfi és egy nő veszítette az életét. A rendőrségi eljárás adatai szerint egy 49 éves szikszói férfi 2021. április 30-án 18 óra 17 perckor Kázsmárk, Fő utcáján a megengedett sebességhatárt túllépve közlekedett autójával. A jármű egy kanyarulatban megcsúszott, és ennek következtében elütött egy 55 éves nőt, aki egy parkoló tehergépkocsi mellett állt, az út szélén. A gyalogos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen az életét vesztette. A személygépkocsi három utasát a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították, akik közül egy 18 éves kázsmárki férfi ellátása közben veszítette el az életét.

A 49 éves szikszói sofőrrel szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, továbbá érvényes vezetői engedéllyel sem rendelkezett. A rendőrség a férfit őrizetbe vette, egyben előterjesztést tett letartóztatásának ügyészi indítványozására.  A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az autót vezető sofőrrel szemben halált okozó ittas állapotban elkövetett közúti járművezetés bűntett miatt folytat eljárást.


blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások