2021. 09. 25. szombat

Eufrozina, Kende
1 EUR 357 HUF
1 GBP 417 HUF

Keressük Varga Tünde Erzsébetet

A sátoraljaújhelyi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy 16 éves lány eltűnése ügyében.

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 05080/1065/2018. általános számon körözési eljárást folytat Varga Tünde Erzsébet hollóházi lakos eltűnése ügyében.

A lány 2018. február 27-én ismeretlen helyre távozott, tartózkodási helye azóta ismeretlen, a felkutatására tett rendőri intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre.

Az eltűnt kamasz 155-160 centiméter magas, normál testalkatú, középhosszú haja barna. Különös ismertetőjele nincs.

Utolsó ismert ruházata: fekete hosszú dzseki, rózsaszín-lila, mintás sál, fekete bakancs, fekete nadrág, piros NIKE feliratú hátizsák.

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható keresett lány jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Szomszédok jelezték a rendőrségen, hogy girincsi ismerősük egy ideje nem ad életjelet magáról, feltételezhető, hogy baj történt az idős nővel. …

További cikkek

Hajas Laci újra tanulónak állt Látványos bemutatók, fergeteges show-k, hazai és külföldi sztárfodrászok... A magyar fodrászszakma színe-java gyűlt …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum