2021. 10. 25. hétfő

Blanka, Bianka
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF

Díjkitűzés – Rablási kísérlet elkövetőjét keressük!

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya fegyveresen elkövetett rablás kísérlete miatt folytat eljárást.
2011. április 14-én a korareggeli órákban Sajónémeti lakásának udvarán a ház 83 éves tulajdonosától egy álarcot viselő, egyelőre ismeretlen személy fegyvernek látszó tárggyal pénzt követelt.

A rabló, hogy követelését nyomatékosítsa bántalmazta az idős bácsit, aki a támadás következtében nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. Az idős férfinak a támadó elől sikerült a házába bemenekülnie, amit követően a tettes a helyszínről eltávozott.
A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személy kilétének megállapítását vagy elfogását közvetlenül elősegítő személy részére a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 200.000,- Ft. nyomravezetői díjat tűzött ki.
A bejelentéseket várja a Rendőrség: munkaidőben a 06-46/514-500/21-79, munkaidőn túl pedig a 107 vagy 112-es telefonszámokon.
A rendőrség a díjkitűzés visszavonásának jogát fenntartja, a bejelentő személyét bizalmasan kezeli!
Segítségüket köszönjük!

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Még a sértett telefonos kapcsolatban volt a rendőrség ügyeleti központjával, amikor a tiszaújvárosi rendőrök már elfogták a italtolvajokat. Bejelen…

További cikkek

Szöveg: Budapest, 2021. október 23. Fényfestés a Halászbástyán az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulóján, 2021. október 23-án. MTI/Mohai…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum