2022. 06. 25. szombat

Vilmos
1 EUR 401 HUF
1 GBP 468 HUF

Benzinkúton rabolt – keressük

A miskolci rendőrök a lakosság segítségét kérik az egyik helyi töltőállomást kirabló férfi azonosításához.

Felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt rendelt el nyomozást 05010/1928/2021. bűnügyi számon a Miskolci Rendőrkapitányság ismeretlen személlyel szemben.

Miskolc, Szentpéteri kapuban található egyik üzemanyagtöltő állomáson 2021. május 23-án 21 órakor egy kapucnit és maszkot viselő férfi jelent meg, és a kezében egy késsel az ott tartózkodó alkalmazottat a bevétel átadására szólította fel. A támadó a kasszából kivett pár ezer forintot és távozott a helyszínről. Az eset során személyi sérülés nem történt, a férfi az alkalmazottat nem bántalmazta.

A rablásról az üzlet biztonsági kamerája felvételt készített, melyen egy sötét ruházatban lévő, kapucnit és maszkot viselő, telt alkatú férfi látható, aki a felvételen sántít.

A Miskolci Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a képeken látható férfivel kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá a nap 24 órájában elérhető a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszáma, vagy a 112-es – díjmentes – központi segélyhívó száma.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Pedibusz Gödöllőn
Még nem sokan tudják mi is az a Pedibusz ill a Pedibusz program Gödöllőn. Ez a program arról szól, hogy a gyerekek egy jó szervezéssel , felnőtt kísér…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum