Az iskolák és óvodák ragyogó tisztaságának kulcsa, a gyerekek egészsége érdekében
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. január 26. kedd

Vanda ünnepli névnapját.
Holnap Angelika napja lesz.
Főoldal Kultúra Kultúra Az iskolák és óvodák ragyogó tisztaságának kulcsa, a gyerekek egészsége érdekében
Az iskolák és óvodák ragyogó tisztaságának kulcsa, a gyerekek egészsége érdekében PDF Nyomtat Email
2020 november 16., hétfő 10:47

Az iskolák és óvodák tisztán tartása elsődleges fontosságú, hiszen ez egy olyan közeg, ahol naponta több száz gyermek is megfordul. A gyermekek pedig sok esetben hajlamosak megfeledkezni a megfelelő higiéniáról, vagy még el sem sajátították annak a mozzanatait, így sok esetben figyelmeztetni kell őket a kézmosásra és az eszközök megfelelő tisztítására egyaránt.


Mindezek miatt fontos, hogy az iskola mind a tanárok, mind a takarítók tekintetében biztosítsa a baktériumoktól és kórokozóktól mentes környezetet a kisebbek-nagyobbak számára. A folyosó és a tantermek tisztán tartása mellett azonban a mosdóhelyiségek és a konyha magas fokú higiéniáját is előtérbe kell helyezni. Mindehhez specifikus tisztítószerekre van szükség.


Elengedhetetlen tisztítószerek


Általános napi tisztítók tekintetében az ablak, a padló- és felülettisztítást szükséges előtérbe helyezni. A Maya Clean alkoholos padló- és felülettisztító kiválóan alkalmas a PVC, a laminált, valamint a hidegburkolatok tisztítására. Öblítésmentességének köszönhetően kézi és gépi használatra egyaránt alkalmas, mindemellett pedig gyorsan és foltmentesen szárad meg a felületeken, kellemes illatot hagyva maga után. 1 és 5 literes változatban egyaránt kapható.


Makacsabb szennyeződésekre és intenzívebb tisztításra a Maya Strong padló- és felülettisztító a legideálisabb megoldás. Zsíros és olajos szennyeződésekkel is játszi könnyedséggel elbánik. Citrusos illatának köszönhetően a gyerekek számára sem lesz kellemetlen. Amennyiben elnyerte tetszésedet, az adott terméket a Delta Clean Kft oldalán meg is vásárolhatod.


Az alapos kéztisztítás eszközei


Az alapos kéztisztítás napjainkban még lényegesebb, mint általánosságban, hiszen általa számos betegség kivédhető, mivel az alapos kézmosás elpusztítja a napközben rátelepedő kórokozókat. A gyerekek még inkább a veszélyeztetett csoportba tartoznak, hiszen sokszor veszik szájukba a kezüket, túrják meg az orrukat vagy éppen dörzsölik a szemüket anélkül, hogy tudatukba kerülne az adott tevékenység. Így pedig minden baktérium hamar a nyálkahártyájukba kerül, ezzel betegségeket előidézve.


Persze nem lehet mindezt teljes mértékben kivédeni, azonban a Whitesoft, a Bluesoft és a Caresoft kéztisztítói megfelelőek lehetnek. Míg az előbbiek is bőrbarát pH-val rendelkeznek, valamint a bőr bársonyosságára vannak figyelemmel, addig az utóbbi habszappan formájában kifejezetten érzékenyebb bőrűek számára lett kialakítva.


A konyhai eszközök tisztítása is kifejezetten fontos, főleg, amikor nagyobb csoportoknak kell kiemelkedő mennyiséget gyorsan megfőzni. A Maya Star egy olyan folyékony kézi mosogatószer, amely kiváló zsíroldó tulajdonsággal rendelkezik, mind főzőedények, mind pedig tányérok és poharak tisztítására egyaránt alkalmas. Öblítés szükséges, azonban ezt követően cseppmentes száradást biztosít./X/

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások