Profi időgazdálkodóvá válhatnak az édesanyák
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. június 17. hétfő

Laura ünnepli névnapját.
Holnap Levente napja lesz.
Főoldal Kultúra Kultúra Profi időgazdálkodóvá válhatnak az édesanyák
Profi időgazdálkodóvá válhatnak az édesanyák PDF Nyomtat Email
2018 december 19., szerda 19:46

Az Imami Egyesület az országban 6 helyszínen ingyenes időgazdálkodási tréninggel segíti az édesanyákat a munka és a családi élet összehangolásában, melyre 2019. január 14-ig lehet jelentkezni.
A karácsony közeledtével egyre sokasodnak a szülői teendők, a munka, házimunka, bevásárlás, gyermekek ellátása ilyenkor még több terhet ró a családokra.
Az Imami Egyesület 2016-ban országos felmérést végzett: a válaszadó közel 1,5 ezer szülő 77%-a számolt be arról, hogy problémát jelent számára az állandó időhiány, a különböző szerepek összehangolása.
Sokan érzik úgy, hogy az állandóan rohanás és kapkodás mellett 48 óra is kevés lenne a feladatok elvégzésére, a legfontosabbakra – a családra, a gyerekekre, a társra, hobbira – pedig alig jut idő.


A 6 helyszínen -  Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen, Pécs, Kaposvár -   megvalósuló női időgazdálkodási tréning résztvevői gyakorlati segítséget kapnak a munkahelyi feladataik és a velük szemben támasztott magánéleti elvárások összeegyeztetéséhez, szülőkre szabott időgazdálkodási technikák megismerésével.
A képzések megtartására a női időgazdálkodás neves szakértőjét, Vidi Rita gondolkodásmód tanácsadót és motivációs trénert kérték fel, akinek " Hagyd a dagad ruhát másra!" címmel jelent meg könyve a női időgazdálkodásról.
Vidi Rita tanácsai az ünnepek előtti nagy rohamra
•    Legyen lista mindenről – hová kell menni, mikor kell menni, mit kell venni, mit kell vinni, így nem marad ki semmi.
•    Ha valami mégis kimarad és az utolsó pillanatban kell rohanni, legyen összekötve egy kávézással, sétával a karácsonyi vásárban, hogy legyen egy kis extra hangulata.
•    A házimunka mindenkit megvár. Nyugalom, senki nem fogja észrevenni a porcicákat a sarokban.
•    Sokan akarják az ünnepek alatt kipihenni magukat, de ha már előtte is sikerül időben lefeküdni és eleget aludni, akkor több minőségi időt tudunk eltölteni a szeretteinkkel.
Az ingyenes képzésekre 2019. január 14-ig lehet jelentkezni az alábbi linken:
http://imami.hu/orszagos-hirek/nyerj-idot-az-imamival-legyen-tobb-idod-szeretteidre-es-magadra

A képzések az Imami Egyesület szervezésében, a Nemzeti Együttműködési Alap, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő és a Miniszterelnökség támogatásával valósulnak meg.blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások