40 éves a Nyékládházi Kossuth Lajos Általános Iskola
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. május 21. kedd

Konstantin ünnepli névnapját.
Holnap Júlia, Rita napja lesz.
Főoldal Kultúra Kultúra 40 éves a Nyékládházi Kossuth Lajos Általános Iskola
40 éves a Nyékládházi Kossuth Lajos Általános Iskola PDF Nyomtat Email
2018 június 05., kedd 10:00

A Nyékládházi Kossuth Lajos Általános Iskola jelenlegi épülete 40 évvel ezelőtt, 1978. augusztus 20-án nyitotta meg kapuit a diákok számára. Ebből az alkalomból június első hetében egész hetes rendezvénysorozattal ünnepelnek az intézményben.
Június 4-én, hétfőn délelőtt az önfeledt gyereknapi szórakozásé volt a főszerep az udvaron felállított ugrálóvárak és különböző játékok segítségével.
Június 5-én, kedden kiállítás nyílik az iskola aulájában a képzőművészetekben jártas diákok, szülők és dolgozók munkáiból. Délután 17 órától pedig egy barátságos öregdiák-futballmérkőzésen mozgathatják át magukat az egykori focisták.
Szerdán a tanulónk iskolatörténeti vetélkedő keretében szerezhetnek bővebb ismereteket az intézmény és az oktatás történetéről.
Csütörtök délután az iskolában egykor tanító pedagógusoknak és dolgozóknak nyílik alkalmuk egy ötórai tea melletti kötetlen beszélgetésre. Este 20 órára az iskola egykori épületéhez (ládházi régi iskola) várnak mindenkit a szervezők: egykori és jelenlegi diákokat, szülőket és dolgozókat, hogy onnan indulva a „Generációk sétája” fáklyás felvonulás keretében közösen jussanak el az intézmény jelenlegi épületig.
A jubileumi programsorozat péntek délután (17 óra) ünnepi gálaműsorral záródik, ahol a meghívott vendégek az iskola tehetséges tanítványainak produkcióit élvezhetik.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások