Múzeumi élmények a SEUSO után
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. március 25. hétfő

Irén ünnepli névnapját.
Holnap Emánuel napja lesz.
Főoldal Kultúra Kultúra Múzeumi élmények a SEUSO után
Múzeumi élmények a SEUSO után PDF Nyomtat Email
2018 március 26., hétfő 15:06

A SEUSO-kiállítás utolsó látogatója még szinte ki sem lépett a múzeum kapuján, a Herman Ottó Múzeumban már is a közönségkedvenc tárlat utáni tavaszi programok tennivalóira koncentrálnak a munkatársak. A kiállítást követő átalakítási munkálatok és a Pannon-tenger Múzeum karbantartása miatt a múzeum Görgey utcai főépülete április 3-ig zárva tart ugyan, de a többi kiállítóhelyen igazi tavaszi zsongás tapasztalható.A múzeumban minden hétre jut egy-két kiállításmegnyitó, folytatódnak az intézmény sikeres rendezvénysorozatai és számos újdonság is várja majd látogatókat. A Színészmúzeumban március 27-én a Színházi Világnapot ünneplik, másnap Lázár Balázs és Tallián Mariann színművészek zenés irodalmi műsorát élvezheti a közönség. Ugyanezen a napon, vagyis március 28-án a Feledy-házban a miskolci művésztanár Keller Lívia emlékkiállítása nyílik, március 29-én pedig a Rákóczi-házban tartják Kányási Holb Margit és Fátyol Zoltán közös tárlatának megnyitóját.

A programokat a szervezők úgy időzítették, hogy a múzeumi látogatóknak ne kelljen a múzeum, vagy más, esetleg családi helyszínek mellett kényszerűen dönteniük, ezért a kiállítóhelyek (Papszeri Kiállítási Épület, Rákóczi-ház Színészmúzeum) nagypénteken és nagyszombaton, 2018. március 30–31-én a szokásos rend szerint 9-17 óra között látogathatók, húsvétvasárnapra és húsvéthétfőre viszont a múzeum is bezárja kapuit.

A múzeum munkatársai remélik, hogy a sok színes, gazdag program és az áprilisi friss események is tetszenek majd a látogatónak, s ahogy a késő római kori műkincsek, úgy a múzeum többi eseménye is népszerű lesz a közönség körében.blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások