Farsangi jótékonysági bál 2018
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. február 18. hétfő

Bernadett ünnepli névnapját.
Holnap Zsuzsanna napja lesz.
Főoldal Kultúra Kultúra Farsangi jótékonysági bál 2018
Farsangi jótékonysági bál 2018 PDF Nyomtat Email
2018 február 09., péntek 06:05

Farsangi jótékonysági bál 2018 - Magyar Vöröskereszt BAZ megyei Szervezete –


Rászoruló gyerekek megsegítésére rendez jótékonysági bált a Magyar Vöröskereszt Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szervezete 2018. február 10-én (Panoráma Étterem– Miskolctapolca, Aradi sétány 1.).
Az idei a harmadik ilyen jellegű rendezvénye a humanitárius szervezetünknek, amelyre mintegy 200 partnerünk, barátunk fogadta el a meghívásunkat. A bál bevételéből tartós élelmiszert vásárolunk. Az előző évek tapasztalatai alapján arra számítunk, hogy a jótékonysági bálon összegyűlt adományokból 180 rászoruló, elsősorban többgyermekes családnak tudjuk majd megteríteni a húsvéti ünnepi asztalát.
A szórakozáson és az adománygyűjtésen túl ez a bál azt a célt is szolgálja, hogy a Magyar Vöröskereszt tevékenysége minél nagyobb figyelmet kapjon Miskolcon és a megyében. Szakembereink számtalan esetben és helyzetben bizonyították már tudásukat és rátermettségüket. Ezt a munkát partnereik és támogatóink is figyelemmel követik. Elismerésüket pedig anyagi és erkölcsi támogatásukkal fejezik ki megyei szervezetünk felé időről időre. Célunk, hogy a nagy múltú, mégis modern, mai problémákra reflektáló szervezet mögé minél több új potenciális partnert állítsunk.
Szeretnénk elérni, hogy a város és a megyeszékhely vezetésével szorosan együttműködve tovább erősítsük a térség szociális hálóját; ezáltal pedig az itt élők biztonságérzetét. Ehhez azonban szükség van arra a támogató partnerségre, akiknek egy részével a bálon kötetlenül is beszélgethetünk.
A bál fővédnökei:
CSÖBÖR KATALIN, országgyűlési képviselő
DR. KRIZA ÁKOS, Miskolc Megyei Jogú Város polgármestere

Program:
19:30-19.45 Köszöntők
19.45-20:15 Műsor
20:15-    Tánc, vacsora, tombola


blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások