Elhunyt volt kollégánk, Szepesi Sándor újságíró
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. április 2. csütörtök

Áron ünnepli névnapját.
Holnap Buda, Richárd napja lesz.
Főoldal Kultúra Mozaik Elhunyt volt kollégánk, Szepesi Sándor újságíró
Elhunyt volt kollégánk, Szepesi Sándor újságíró PDF Nyomtat Email
2019 augusztus 23., péntek 19:20

Türelemmel viselt súlyos betegség után augusztus 22-én elhunyt Szepesi Sándor újságíró, a minap.hu és a Miskolci Napló felelős szerkesztője.53 éves korában érte a halál.


Szepesi Sándor 1966. október 4-én született, Mezőkövesden. Az Egri Eszterházy Károly Tanárképző Főiskola Oktatástechnológia szakán tanult, majd elvégezte a Népszava Újságíró Akadémiát. Ezt követően a Népszava kulturális rovatánál volt újságíró. Később a Mezőkövesdi Újsághoz került, ahol 1999-ig felelős szerkesztőként irányította a lapot. 2000-ben lett a Hírnök főmunkatársa, ahol a közéleti és a belpolitikai rovatba írt cikkeket, publicisztikákat. Innen került a Heti Új Hírnökhöz, majd 2004-től a Miskolci Kommunikációs Kht.-nál dolgozott. Előbb a várospolitikai rovatot szerkesztette, majd 2013 szeptemberétől a minap.hu online hírportál és a Miskolci Napló felelős szerkesztőjeként tevékenykedett.

A MIKOM Nonprofit Kft. Szepesi Sándort saját halottjának tekinti.

A megemlékező szentmise Mezőkövesden, a Szent László templomban lesz augusztus 29-én 11 órától. Ezt követően a temetés 12 órakor kezdődik a Szent László Római Katolikus Egyházközség temetőjében. Aki gyásztáviratot szeretne küldeni a családnak, az erre a címre megteheti: Mezőkeresztes 3441 Akác utca 14. Édesanyja neve: Szepesi Jánosné.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások