Romantikus hangulat illóolajok segítségével
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. december 14. szombat

Szilárda ünnepli névnapját.
Holnap Valér napja lesz.
Főoldal Kultúra Mozaik Romantikus hangulat illóolajok segítségével
Romantikus hangulat illóolajok segítségével PDF Nyomtat Email
2019 július 18., csütörtök 10:06

Ismerősen cseng az aroma diffúzor elnevezés? Ezek a készülékek a légtér illatosítását szolgálják. A különlegességüket az adja, hogy nem csak egészségesebbé teszik a helyiségben lévő levegőt, emellett még kellemes illatot is biztosítanak.


A hatás fokozása érdekében, ha minőségi illóolajokat is bevetünk, akkor az érzékekre is élénk hatást tudunk gyakorolni. Persze megannyi kérdés merülhet fel az illóolajok választása kapcsán, a megfelelő arányok eltalálását illetően, valamint a készülék használatával kapcsolatban is.

Rövid bejegyzésünkben tehát azt fogjuk megmutatni, hogy miként lehet az otthonunkban igazán romantikus hangulatot varázsolni aroma diffúzorok és illóolajok alkalmazásával.

Az aroma diffúzorokról

Amikor egy romantikus estére készülünk, a meghitt hangulat elősegítésére leginkább gyertyák, pezsgő és finom vacsora szokott lenni a gyakorta használt eszköz. Pedig mindezek mellett a kellemes illatról sem szabad megfeledkeznünk.

Az aroma diffúzorok olyan elektromos eszközök, amelyek segítségével hőhatás nélkül is kellemes illóolajokat tudunk a szoba levegőjébe juttatni. Mindezt abszolút biztonságos és környezetkímélő módon.

Ráadásul a készülék működésének hatására a felhasznált aromák szerkezete egyáltalán nem sérül, így még inkább képesek pozitív hatást gyakorolni a helyiségben tartózkodók hangulatára. A különféle diffúzorok közül egyébként sok meglehetősen halkan is dolgozik, ezáltal még inkább előidézve a meghitt hangulatot.

A legjobb, ha a készüléket a találkozó előtt húsz vagy harminc perccel kapcsoljuk be, így lesz elég ideje kifejteni a hatását.

Mely illatok ellenállhatatlanok a nők számára?

Köztudott, hogy a nők szaglása jelentősen eltér a férfiakétól. Ezt mindenképp érdemes figyelembe venni az illóolajok vásárlásánál.

Kitűnő választás lehet szívünk választottjának meghódításához az ylang-ylang, a fahéj vagy éppenséggel a gyömbér is. Ezeket tetszés szerint kiegészíthetjük még olyan citrusos jegyeket magukban hordozó illóolajokkal, mint például a citrom vagy a grapefruit.

A férfiak gyengéi


A férfiak tetszését leginkább a fűszeres, balzsamos, fásan édeskés, kesernyés illatok párologtatásával lehet elnyerni. Ennek megfelelően lehet remek választás a borsmenta, a kurkuma, a ceyloni fahéj, a citromverbéna vagy éppenséggel a gyömbér is.

Hogyha mindezek mellett egy tuti receptet keresünk a libidó fokozására nemtől függetlenül, akkor a következő formula alkalmazásával garantált lesz a sikerünk.

Amire szükségünk lesz, az egyetlen csepp fahéj, három csepp gyömbér, kettő csepp ylang-ylang, valamint négy csepp citrom. Használjuk egész bátran, mert a remélt pozitív hatás nem fog elmaradni.

/X/

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások