DK: Az OGYÉI a szakértők aggályai ellenére adott engedélyt az orosz vakcinára? - Azonnali magyarázatot várunk!
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. március 6. szombat

Leonóra ünnepli névnapját.
Holnap Tamás napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva DK: Az OGYÉI a szakértők aggályai ellenére adott engedélyt az orosz vakcinára? - Azonnali magyarázatot várunk!
DK: Az OGYÉI a szakértők aggályai ellenére adott engedélyt az orosz vakcinára? - Azonnali magyarázatot várunk! PDF Nyomtat Email
2021 január 26., kedd 12:43

Sajtóértesülések szerint az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet annak ellenére adta meg az engedélyt az orosz vakcinára, hogy az általuk felkért külsős szakértők nem javasolták a vakcina engedélyezését, ezért a hatóság tanácsának több tagja is úgy döntött, a továbbiakban nem vesz részt a munkában.
A Demokratikus Koalíció azonnali magyarázatot vár a kormánytól: igaz, hogy az orosz vakcinát annak ellenére hagyták jóvá, hogy a szakértők nem javasolták a vakcina engedélyezését? Ha igaz, hogyan születhetett politikai döntés egy olyan szakmai kérdésben, amely magyar emberek egészségéről és életéről szól? Ki a döntés személyi felelőse? Köze van ennek ahhoz, hogy két évvel ezelőtt egy volt fidelitasost, Habony Árpád miniszterelnöki főtanácsadó korábbi titkárát ültették be a hatóság tanácsadó testületébe? A DK oltáspárti politikai közösségként azt szeretné, ha minél többen oltatnák be magukat biztonságos, az Európai Gyógyszerügynökség által engedélyezett vakcinákkal, de a pánikkormány az ehhez hasonló botrányokkal csak csökkenti az oltási kedvet.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások