Jobbik: Igazságot és azonnali segítséget a magyar vendéglátóknak!
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. március 7.

Tamás ünnepli névnapját.
Holnap Zoltán napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva Jobbik: Igazságot és azonnali segítséget a magyar vendéglátóknak!
Jobbik: Igazságot és azonnali segítséget a magyar vendéglátóknak! PDF Nyomtat Email
2021 január 24., vasárnap 08:08

A magyar vendéglátóhelyek jelentős része önhibáján kívül, rajta kívül álló okok miatt került bajba. Elkeseredett, csőd szélén álló magyar vállalkozók kétségbeesésükben nem tudják, hogy mit tegyenek a túlélés érdekében?
Pénteken az egyik ilyen budapesti étterem is kinyitott, és - szerintük a járványügyi szabályokat betartva - elviteles akciót hirdetett a vásárlóinak. Ha hihetünk a híradásoknak, akkor az üzlethelyiségbe egyszerre csak négy vásárlót engedtek be, ügyeltek a távolságtartásra és a maszkhasználatra, illetve az egyéb védelmi szabályokra is külön táblán hívták fel a vásárlóik figyelmét. Mindezek ellenére - a helyszíni beszámolók és a tudósítások szerint - az étteremhez egy teherautónyi rendőr érkezett, elzavarták a vásárlókat, 60 napra bezáratták az éttermet, de, hogy pontosan mit vétettek, azt nem közölték az étterem tulajdonosaival. A Jobbik értetlenül áll a történtek előtt.

A néppárti Jobbik azonnali és hathatós segítséget követel a magyar vállalkozóknak és munkavállalóknak! A magyar vendéglátás gyakorlatilag romokban hever, eladó és kiadó táblák tömkelege mutatja az egyre jobban begyűrűző ágazati válságot. Ugyanez a kilátástalanság igaz a fitnesztermekre, a rendezvényszervezési üzletágra és még számos szektorra.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások