DK: Kásler az embereket okolja a járvány elszabadulása miatt - Orbán azonnal váltsa le bukott miniszterét!
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. január 17.

Antal ünnepli névnapját.
Holnap Piroska napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva DK: Kásler az embereket okolja a járvány elszabadulása miatt - Orbán azonnal váltsa le bukott miniszterét!
DK: Kásler az embereket okolja a járvány elszabadulása miatt - Orbán azonnal váltsa le bukott miniszterét! PDF Nyomtat Email
2020 november 30., hétfő 15:48

Kásler Miklós egészségügyért is felelős miniszter azt találta mondani egy Facebook-videójában, hogy a kormány időben hozott jó intézkedéseket, de az emberek fegyelmezetlenek voltak, és ezért robbant be a második hullám. A bukott miniszter szerint tehát nem a kormány a felelős a járvány elszabadulásáért, nem az elégtelen tesztelés, a kormányzati kapkodás és a felkészülés elmulasztása volt a baj, hanem a magyarok tehetnek a kialakult helyzetről.

A Demokratikus Koalíció szerint ha Kásler még mindig nem tudja, hol hibázott és miért vettek el tőle minden hatáskört, többek között a kórházakat, akkor inkább még ma mondjon le, és menjen kapálni, tegye magát végre hasznossá, ha már eddig csak ártani tudott. Nem a magyarok döntöttek ugyanis úgy, hogy nem kell tömeges és ingyenes tesztelés, vagy hogy tömött lelátókkal rendezzenek focimeccseket, és álljon le a kontaktkutatás, hanem a kormány.

Varga Zoltán

A DK országgyűlési képviselője, a Népjóléti Bizottság tagja, frakciószóvivő

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások