Mi Hazánk:Tényleg rend van Borsodban?
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. május 30. szombat

Zsanett, Janka ünnepli névnapját.
Holnap Angéla napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva Mi Hazánk:Tényleg rend van Borsodban?
Mi Hazánk:Tényleg rend van Borsodban? PDF Nyomtat Email
2019 május 10., péntek 21:12

Arcul csapták választóikat azok a jobbikos, MSZP-s és fideszes képviselők, akik megszavazták a közbiztonsági beszámolót Borsod megyében - mondta sajtótájékoztatóján Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk Mozgalom megyei elnöke.

Egy olyan megyében, ahol az elmúlt több mint fél évtizedben minden évben meg akartak valakit lincselni a megye útjain. Egy olyan megyében, ahol betonfalat kellett építeni a mélyigénytelen lakók elválasztására. Egy olyan megyében, ahol 2018. első féléves adatai alapján a megyék sorában az egyik legrosszabb a bűnügyi helyzet. Egy olyan megyében, ahol sok rendőrségi feljelentésre "tettes ismeretlen" válasz érkezik. Egy olyan megyében, ahol a cigányok miatt egész városrészek, és települések válnak lakhatatlanná, az ingatlanok értéke a felére csökken és egy élet munkája megy tönkre.
Egy ilyen megyében elfogadni a közbiztonsági beszámolót nem hiba, hanem bűn! Nemet kellett volna mondani, ezzel is jelezve a kormányzat felé, hogy nagy a baj. Egyedül a Mi Hazánk Mozgalom tagja, Pasztorniczky István szavazott nemmel a javaslatra és így egyedül ő állt ki a borsodi emberek mellett.


blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások