Jubiláló hajléktalanellátás
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. június 4. csütörtök

Bulcsú ünnepli névnapját.
Holnap Fatime napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva Jubiláló hajléktalanellátás
Jubiláló hajléktalanellátás PDF Nyomtat Email
2019 május 03., péntek 19:32

Egyhetes rendezvénysorozattal ünnepli 25 éves jubileumi fennállását a Magyar Vöröskereszt Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezetének Hajléktalanokat Gondozó Központja.


Május 6-án könyvbemutatóval kezdődik az ünnepi hét. B. Tóth Erika újságíró fedél nélkül élőkkel készült riportjaiból összeállított könyvét hétfőn 15 órától ismerheti meg a közönség a Szabó Lőrincz Idegennyelvi Könyvtárban (Mindszenti tér 2.).  

A keddi (május 7-i) nyílt nap célja az érzékenyítés és a hajléktalan szállók kapcsán felmerülő általános negatív előítéletek lerombolása. Ezen az eseményen a Baross Gábor utcai intézetet szakmai vezetéssel tekinthetik meg a miskolciak. Az előzetes regisztrációhoz kötött programon délelőtt 10 és 11 órától diákokat, délután 14 és 15 órától magánszemélyeket vár a humanitárius szervezetünk Hajléktalanokat Gondozó Központja.

Ezen a napon visszaemlékezünk az elmúlt 25 év változásaira, nagyobb fejlesztési mérföldköveire, és megünnepeljük az évforduló mellett a Vöröskereszt és Vörösfélhold Világnapját is. A rendezvény vendége lesz Dr. Simon Attila István, szociális ügyekért felelős helyettes államtitkár, EMMI és Kriza Ákos polgármester.

A hét hátralévő részében, május 9-én és 10-én szociális területen tevékenykedő partnereinkkel és partnerintézményeinkkel szervezünk sport és  szabadidőnapot, valamint közösségi főzést.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások