Rászorulók, gyerekek, nők és önkéntesek – négy szervezetet támogat idén a GEFCO
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. május 25. szombat

Orbán ünnepli névnapját.
Holnap Fülöp napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva Rászorulók, gyerekek, nők és önkéntesek – négy szervezetet támogat idén a GEFCO
Rászorulók, gyerekek, nők és önkéntesek – négy szervezetet támogat idén a GEFCO PDF Nyomtat Email
2019 március 04., hétfő 13:19

A GEFCO örömmel jelenti be a GEFCARES alapítvány létrehozását, amely emberi, pénzügyi és anyagi támogatást nyújt majd jótékonysági intézményeknek. A kezdeményezés összhangban van a GEFCO „Infinite Proximity” szellemiségével, ami partnerkapcsolatainak mozgatórugója.
Négy partnerszervezet 2019-ben

A GEFCO munkatársainak és partnereinek egy évig tartó munkája eredményeként a GEFCARES négy jól ismert francia és nemzetközi jótékonysági szervezetet támogat 2019-ben: Les Restaurants du Cœur, Le Palais de la Femme, Avenir Enfance Togo és Institut de l’Engagement.

Les Restaurants du Cœur (Szívből Jövő Éttermek) 1985-ben Franciaországban alapították azzal a céllal, hogy rossz körülmények között élő embereknek és családoknak nyújtson ingyenes étkezést és segítse őket a szociális és gazdasági beilleszkedésben.
Le Palais de la Femme (Nők Palotája)  1926-ban a Francia Üdvhadsereg alapította, hogy megakadályozza a nők társadalmi kirekesztését azáltal, hogy hosszú távú lakhatást nyújt nekik, és segíti a munkahelyi beilleszkedésüket.
Avenir Enfance Togo (Togói Gyermekek Jótékonysági Alapítványa) 2008-ban alapította egy togói civil szervezet, hogy oktatási és munkahelyi programokkal támogassa a Togó fővárosában, Loméban élő hátrányos helyzetű gyermekeket, özvegyeket és családokat.
Institut de l’Engagement (Elkötelezettségi Intézet) 2012-ben alapították, hogy minden évben 3000 fiatal önkéntesnek segítsenek jövőbeni terveik megvalósításában, valamit 700 további személynek szakmai céljaik elérésében.

A GEFCARES projekt anyagi támogatással, önkéntesek mozgósításával vagy logisztikai hozzájárulással segíti egész évben a kiválasztott a jótékonysági szervezeteket. Ez a tevékenység kiegészíti a helyben végzett humanitárius munkát a legtöbb országban, ahol a GEFCO működik.Segítenek a munkatársak, az ügyfelek és a beszállítók

A GEFCO jótékonysági alapítványának célja, hogy adományokat gyűjtsön és elossza őket a partner-szervezetek között. Ezeket az adományokat többségében a munkatársak gyűjtik, de összhangban a Csoport partnerségre épülő szellemiségével, az ügyfelek és a partnerek is részt vesznek benne.

A GEFCARES-t egy felügyelőbizottság irányítja, amelynek elnöke Pierre-Jean Lorrain, a GEFCO igazgatótanácsának tagja és a közép-európai, balkáni, közel-keleti, nyugat-európai és mediterrán régiók vezetője.  Pozíciójában 3 munkatárs segíti: Emmanuel Cheremetinski, a GEFCO igazgatótanácsának tagja és a szárazföldi, raktározási, újrafelhasználható csomagolási és a készjármű- logisztikai területekért felelős vezetője, Susan Marro kommunikációs vezető, valamint Stéphane Milhet HR-ért felelős vezető.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások