Szavazatért ajándékkönyv vállalkozóknak
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. március 22. péntek

Beáta ünnepli névnapját.
Holnap Emőke napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva Szavazatért ajándékkönyv vállalkozóknak
Szavazatért ajándékkönyv vállalkozóknak PDF Nyomtat Email
2018 április 05., csütörtök 07:05

Ingyen megkaphatják a Kisvállalati Marketing Biblia című könyvet azok a vállalkozók, akik elmennek szavazni vasárnap – ígéri a könyv szerzője.

Aki vasárnap elmegy szavazni - függetlenül attól, hogy kire voksolt – e-book formájában ingyen letöltheti a Kisvállalati Marketing Bibliát. Ezzel szeretné szavazásra ösztönözni a vállalkozókat a könyv szerzője, Wolf Gábor kisvállalati marketing szakértő.

„A sikeres vállalkozók egyik legfontosabb értéke az önállóság, az autonómia. Ők soha nem a szidják a körülményeket, hanem amennyire lehet alakítják. Például azzal, hogy elmennek szavazni. Én biztos elmegyek és erre biztatok minden vállalkozót” – mondta Wolf Gábor a kezdeményezéséről.

A „kortes” könyv a www.marketingcommando.hu/valasztasok# internet oldalon érhető el. A letöltés feltétele mindössze egy „becsületszó”, hogy részt vettünk a választáson, majd egy egyszerűsített regisztráció után azonnal megkaphatjuk a könyvet. A könyv csak a szavazás napján érhető el urnanyitástól urnazárásig, azaz reggel hat órától este hét óráig.

A könyv egy könnyen érthető, nagyon gyakorlatias marketing kézikönyv vállalkozásoknak, rengeteg példával, esettanulmányokkal, útmutatókkal. Igazi bestseller, vezette a Bookline.hu üzleti könyv sikerlistáját, ezidáig 20 ezer példányban kelt el.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások