Gazdasági egyeztetés polgármesterekkel
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. október 21.

Orsolya ünnepli névnapját.
Holnap Előd napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva Gazdasági egyeztetés polgármesterekkel
Gazdasági egyeztetés polgármesterekkel PDF Nyomtat Email
2017 december 03., vasárnap 11:22

Csöbör Katalin képviselő, a Borsodi 1-es számú választókerülethez tartozó kistelepülések polgármestereivel tartott gazdasági egyeztetést.

A megbeszélésen részt vett Oláh Gábor regionális fejlesztési programokért felelős helyettes államtitkár is. A helyettes államtitkár kiemelte, hogy az elmúlt években rég nem látott mértékű gazdasági fejlesztések zajlottak a térségben, amelyek számos új munkahelyet teremtettek és új vállalkozásokat vonzottak a régióba. A Terület és településfejlesztési operatív program keretében eddig megvalósuló fejlesztések a borsodi térséget újra Magyarország egyik maghatározó gazdasági szereplőjévé tette. A jövőben pedig újabb források, programok növelik majd az észak-magyarországi régió versenyképességét. Oláh Gábor méltatta Csöbör Katalin képviselő asszony munkáját is, aki azon túl, hogy sikeres együttműködést hozott létre a választókerülete települései között, közös platformra helyezte a gazdasági fejlesztések ügyeit is. Ez a régió nem tartana ott ahol ma, képviselő asszony áldozatos munkája nélkül, emelte ki Oláh Gábor.

Ezt követően Karsai Tamás gazdaságfejlesztési programok végrehajtásáért felelős helyettes államtitkár érkezett Miskolcra Csöbör Katalin meghívására, aki a jövőbeni a térséget érintő fejlesztésekről és pályázati lehetőségekről tájékoztatta a települések vezetőit és gazdasági szereplőit. A helyettes államtitkár szerint páratlan az együttműködés a térség politikai és gazdasági szereplői között. Ennek az együttműködésnek köszönhető a régió gazdasági fellendülése, és ez a fejlődés kulcsa a jövőben is. Az egység, és a közös célok határozzák meg Borsod jövőjét - emelte ki a politikus.


blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások