• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. június 24.

Iván ünnepli névnapját.
Holnap Vilmos napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva Jobbik:Mikor lesz végre eredménye az ORÖ elleni eljárásoknak?
Jobbik:Mikor lesz végre eredménye az ORÖ elleni eljárásoknak? PDF Nyomtat Email
2017 május 19., péntek 14:12

Az Országos Roma Önkormányzat nem a cigányság, hanem kizárólag Orbán Viktor és Farkas Flórián érdekvédelmét látja el, ezért működhet milliárdokból akár törvénytelen ül is. Jelzés értékű, hogy az ORÖ miatt indult megannyi nyomozás ellenére Orbán Viktor utasítására a szervezet tavaly év végén úgy kapott 1,3 milliárdos támogatást, hogy még a korábban elköltött 1,6 milliárddal sem tudnak elszámolni. Úgy tűnik, ennyi az ára ma a cigány-szavazatoknak.

Ezek után Farkas Flórián joggal kerülhetne fel a Jobbik plakátjaira Orbán Viktor mellé, mint ahogy a Fővárosi Kormányhivatal is: amíg a Farkas-félék lopnak, a Kormányhivatal nézi. Olyannyira, hogy ma már a Kormányhivatallal szemben is eljárás folyik, amiért nem szankcionálja a cigány önkormányzat jogsértéseit.

A Jobbik nyomatékosan kéri az évek óta csak nyomozgató hatóságokat: vonják felelősségre a korrupt cigány vezetőket, és állítsák helyre az ORÖ törvényes működését. Ha ez nem megy, álljanak a nyilvánosság elé, és mondják ki, hogy az ORÖ-re nem vonatkoznak a törvények. Ebben az esetben viszont az ORÖ-t jobb, ha behintjük sóval: nincs szükség olyan roma önkormányzatra, amely az elvert milliárdok ellenére nem szól másról, mint olyan cigány vezetőkről, akik ha kell a sajátjaikat is meglopják.

A Jobbik 2018-tól a korrupt cigány politikusokat is el fogja számoltatni, rájuk sem vár más, mint vagyonadó és vagyonelkobzás, hogy jusson pénz bérekre, nyugdíjakra, egészségügyre és oktatásra.

Jakab Péter, a Jobbik szóvivője

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail:*

Belépés

Elfelejtett jelszó? Regisztráció

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások