• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. május 23. szerda

Dezső ünnepli névnapját.
Holnap Eszter napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva DK: 2018 után alapjoggá tesszük az internet-hozzáférést! - Áfa-mentességgel kell a netre kapcsolni minden települést 2020-ig!
DK: 2018 után alapjoggá tesszük az internet-hozzáférést! - Áfa-mentességgel kell a netre kapcsolni minden települést 2020-ig! PDF Nyomtat Email
2017 május 18., csütörtök 18:38

A Nemzetközi Távközlési Egyesület 2002-ben kezdeményezte, hogy május 18. legyen az internet világnapja. Az egyesület azt tűzte ki legfőbb céljának, hogy az internet a világ minden pontjára eljusson, a fejlődő országokig bezárólag. Sajnos azonban nem kell a fejlődő országokig mennünk, hogy lefedetlen területet találjunk, ma Magyarországon is milliók élnek internet-hozzáférés nélkül. Van miről beszélnünk az internet világnapján.

A Demokratikus Koalíció a több, mint egy éve bemutatott Sokak Magyarországa programja szerint 2018-tól Áfa-mentessé fogja tenni az internetet és 2020-ra minden településre el fogja juttatni legalább egy ingyenes köztéri Wi-Fi formájában. Olyan digitális Magyarországot kívánunk, ahol mindenki hozzáfér a tudást és tájékozódást jelentő internethez, ahol Közép-Európában elsőként mindenkinek törvényben rögzített alapjoga lesz az internet-hozzáférés. A fejlődést nem adóztatni kell - ahogy Orbánék akarták - hanem segíteni és gyorsítani. Ennek szellemében a DK 2025-re 30 Mbps, 2030-ra pedig 100 Mbps sebességű internetkapcsolathoz való hozzáférését biztosítana minden magyar állampolgár számára.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail:*

Belépés

Elfelejtett jelszó? Regisztráció

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások