• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. június 20. szerda

Rafael ünnepli névnapját.
Holnap Alajos napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva A Jobbik megvédi Orbán korruptságát bemutató óriásplakátjait
A Jobbik megvédi Orbán korruptságát bemutató óriásplakátjait PDF Nyomtat Email
2017 április 15., szombat 18:51

Orbán Viktornak nagyon fáj az igazság kimondása, ezért a Fidesztől már megszokott módon aljas módszerekhez folyamodik, amikor tömegesen kezdik rongálni és átragasztani hazug üzeneteikkel a Jobbik korrupcióellenes óriásplakátjait.
A Jobbik mindent el fog követni annak érdekében, hogy óriásplakátjait a kormánypárti rongálóktól megvédje, ezért figyelőszolgálatot szervez tagjaiból és szimpatizánsaiból, hogy a rongálókat tetten érje. Kép és videó anyaggal dokumentálni fogjuk az elkövetés tényét, illetve erről a hatóságokat is haladéktalanul értesítjük.

Egyúttal felkérünk minden magyar állampolgárt, hogy aki szemtanúja a rongálásnak, telefonjával készítsen fotó vagy videó felvételt az elkövetőkről és juttassa el hozzánk a Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. címre. Ily módon a feljelentések mellé, a tettesek beazonosíthatóságát segítő anyagokat is haladéktalanul át tudjuk adni a rendőrségnek.

Miközben a magyar emberek többsége dolgozik, addig ők lopnak és rongálnak. Azonban hiába való minden erőfeszítésük, Európa legkorruptabb kormányát a Jobbik le fogja váltani! Kis stílű akciójukkal csak azt érik el, hogy ezen küzdelem során még nagyobb lelkesedés vezéreljen bennünket.

Szabó Gábor, pártigazgató

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail:*

Belépés

Elfelejtett jelszó? Regisztráció

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások