Útfelújítások Szikszón
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. április 23. kedd

Béla ünnepli névnapját.
Holnap György napja lesz.
Főoldal Közélet Barangoló Útfelújítások Szikszón
Útfelújítások Szikszón PDF Nyomtat Email
2018 július 10., kedd 07:32

Megkezdődött Szikszón a belső utak karbantartása júliusban. Szikszó Önkormányzata saját erőből oldja meg a felújításokat.

 Az idei esztendő egyik kiemelkedő feladata volt, hogy nekifogjunk a belső útjaink felújításának – mondja Füzesséri József  Szikszó polgármestere.

Az elmúlt időszakban azon dolgoztunk, hogy saját erőből oldjuk meg ezeket a beruházásokat.  Siker volt számunkra, hogy  a BM pályázatán  60 millió forintot nyertünk útkarbantartó és építő gépek beszerzésére, igy nem kell külső vállalkozót foglalkoztatnunk, és ezzel is pénzt spórolunk. Most a kátyúzás, a sérült burkolatok javítása indult meg, de ennek a pályázati eredménynek köszönhetően képesek vagyunk utak, járdák, csapadékelvezetők építésére. Tisztában vagyok azzal, hogy Szikszó úthálózata teljes rekonstrukcióra szorul, de  az idén már érinteni fog bennünket az autópálya építése, ami nagy türelmet kíván tőlünk, és még inkább meg fogja terhelni útjainkat. Ezért is döntöttünk úgy, hogy a teljes  városi útrekonstrukciót a fejlesztés után hajtjuk végre.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások