• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. június 24.

Iván ünnepli névnapját.
Holnap Vilmos napja lesz.
Főoldal Közélet Barangoló Pro Urbe dij Moldván Tibornak Szikszón
Pro Urbe dij Moldván Tibornak Szikszón PDF Nyomtat Email
2017 szeptember 12., kedd 12:07

Szikszó Város Önkormányzati Képviselő Testülete  a városért, a közösségért, a szikszói görög katolikus egyházközösség vezetésért, a szikszói görög katolikus templom építésében végzett  kiemelkedő munkájáért    Moldován Tibor , görög katolikus parochusnak   elismerése és tisztelete jeléül  Szikszó Városért Pro Urbe díjat adományozott.


Az elismerést a szeptember 9-ei templomszentelésen adta át a kitüntetettnek Füzesséri József Szikszó polgármestere .A városvezető méltatásában arról beszélt , hogy Moldván Tibort mindenki úgy ismeri , aki csak kapcsolatba került vele,  akiből mindennap árad a jóság, a kedvesség és a szeretet. Példaértékű munkát végez az egyházközösségben és Szikszó közösségének építésében is.

A Szikszói Görög Katolikus egyházközösség vezetőjeként fáradhatatlan. A hatszáz fős  görög katolikus  egyház minden tagja számíthat rá. A vasárnapi liturgiákon túl a gyerekektől a felnőttekig tart hitoktatást, táborokat szervez, élére állt az új templom megépítésének a gyűjtéstől kezdve a műszaki gazdasági ügyeken át.  Az ő kitartása, hite, munkája nélkül nem jött volna létre  Szikszón az új görög katolikus templom.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail:*

Belépés

Elfelejtett jelszó? Regisztráció

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások