Civil nyomásra hamarabb elkezdik a Sajó-völgye kijelölt zóna levegőminőségének javítására készült Intézkedési Terv felülvizsgálatát!
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. május 21. kedd

Konstantin ünnepli névnapját.
Holnap Júlia, Rita napja lesz.
Főoldal Hírek Zöld-Hírek Civil nyomásra hamarabb elkezdik a Sajó-völgye kijelölt zóna levegőminőségének javítására készült Intézkedési Terv felülvizsgálatát!
Civil nyomásra hamarabb elkezdik a Sajó-völgye kijelölt zóna levegőminőségének javítására készült Intézkedési Terv felülvizsgálatát! PDF Nyomtat Email
2019 március 12., kedd 22:37

A BAZ Megyei Kormányhivatal, mint környezetvédelmi hatóság, indokoltnak tartja és 2019. első felében elkezdi a Sajó-völgye kijelölt zóna levegőminőségének javítására készült Intézkedési Terv felülvizsgálatát!

Mint köztudott, a Levegő Munkacsoport, a Zöld Kapcsolat Egyesület és egy magánszemély a környezetvédelmi hatósághoz fordult, kérve a levegőminőségi terv soron kívüli felülvizsgálatát. A Sajó-völgy hazánk, sőt egész Európa egyik legszennyezettebb levegőjű területe. Az uniós határértékeket jócskán meghaladja az apró részecskék koncentrációja, emiatt szükség lenne egy olyan levegőminőségi tervre, amely hatékony, kikényszeríthető intézkedéseket és rövid határidőket tartalmaz a szennyezés csökkentésére. A jelenlegi terv nem felel meg ezeknek a követelményeknek, hangsúlyoztuk a 2019. január 10. megjelentetett közös közleményben.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások