Vasárnap úszással folytatódik a Jabil 3Próba
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. január 27. szerda

Angelika ünnepli névnapját.
Holnap Károly, napja lesz.
Főoldal Hírek Sport Vasárnap úszással folytatódik a Jabil 3Próba
Vasárnap úszással folytatódik a Jabil 3Próba PDF Nyomtat Email
2019 június 11., kedd 12:27

A miskolci sportemberek által is kedvelt és látogatott JABIL 3Próba elnevezésű szabadidősport eseménysorozat június 16-án, vasárnap, úszással folytatódik a Tiszaújvárosi Sportcentrumban. A  "pontvadászat" július 12-én, pénteken a Jabil 1/3 Maraton keretében megrendezendő futópróbával fejeződik be.
A Tiszaújvárosi Sportcentrum uszodája (Teleki Blanka u. 6.) előtt az úszó próba napján 6:45- 9:00 óra között lehet regisztrálni a 400 méteres, 3 pontot érő kispróbára és az 1000 méteres, 6 pontos nagypróbára. Előnevezés nincs. Aki már rendelkezik próbafüzettel, az  vigye magával a díjmentes regisztrációhoz! Fontos, hogy elvesztett próbafüzetet a szervezők nem tudnak pótolni.
Rajt 8 órától folyamatosan, a regisztráció sorrendjében beosztott futamokban.
Mindenki, aki az úszópróbát teljesíti, egyedi emblémázott pólót kap ajándékba a rendező Tiszaújvárosi Triatlon Klub munkatársaitól. Továbbá kisorsolnak a helyszínen a Jabil dolgozók és a lakosság között 1-1, egyedileg emblémázott fürdőköpenyt, 2-2 db egyedileg emblémázott tornazsákot, valamint a JABIL dolgozóinak  5 db meglepetés ajándékot is.

A próbafüzettel rendelkezők a Jabil 3Próba 3., utolsó fordulójára, a július 12-i, pénteki Jabil 1/3 Maraton futóversenyre  is díjmentesen nevezhetnek.
A harmadik próba után, július 13-án, szombaton a 12 pontot, vagy annál többet  begyűjtők között értékes sportszer-ajándékcsomagokat sorsolnak ki.
A legalább 15 pontot elérők között 2 fődíj talál gazdára – egy a Jabil-os és egy az összes többi résztvevő között. A fődíj nem más, mint 2 személyre szóló WELLNESS hétvége, félpanziós ellátással.
Jövő héten Warrior-válogató
Szintén a Tiszaújvárosi Triatlon Klub programjai közé tartozik az idei, XXI. MOL Triatlon Nagyhét új eseményének, a „Tiszaújváros Warrior”-nak az előválogatója, melyet június 22-én, szombaton rendeznek meg. Az előválogatóra a klub honlapján és facebook oldalán lehet jelentkezni.
További információ: Tiszaújvárosi Triatlon Klub,  Tel: 49/540-094, +36 30 645-2746, e-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. , web: www.tiszatriatlon.hu
blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások