MEAFC- Miskolc: búcsú a Hepp-kupától
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. április 20. szombat

Konrád, Tivadar ünnepli névnapját.
Holnap Konrád napja lesz.
Főoldal Hírek Sport MEAFC- Miskolc: búcsú a Hepp-kupától
MEAFC- Miskolc: búcsú a Hepp-kupától PDF Nyomtat Email
2018 december 03., hétfő 07:03

A férfi kosárlabda  Hepp-kupa keretében a legjobb 8 közé jutás volt a tétje a MEAFC-Miskolc - Nyíregyháza Blue Sharks mérkőzésnek, melyet november 30-án, pénteken este játszottak le a csapatok. A Miskolci Egyetem körcsarnokában a tavalyi ezüstérmes nyírségiek végig kézben tartották a meccset a sérüléstől, betegségtől hátráltatott házigazdák ellenében, akiknek ezúttal sajnos csak a gratulálás maradt.A találkozó megkezdése előtt 1 perces gyászszünetet tartottak, mellyel a napokban, 62. életévében tragikus hirtelenséggel elhunyt Kovács Péterre, a MEAFC egykori kiváló játékosára, és társedzőjére emlékeztek néma felállással a jelenlevők.

Az előző két hétben annyi sérülés és betegség sújtotta a házigazdákat, hogy gyakorlatilag egy komplett edzést sem tudtak végrehajtani. Ez persze nem jelentette azt, hogy a pályára lépő játékosok – mint, ahogy eddig is -  nem próbáltak meg mindent a siker érdekében. Ezzel együtt a miskolciaknak be kellett látniuk, hogy olyan embereik hiányoznak, akiket nehéz pótolni, főleg egy ilyen egységes, A-csoportos és amerikai játékosokkal erősített  nyírségiek ellenében.

A bajnokságban is kiválóan szereplő Nyíregyháza, mely 2016-ban bronz-, 2017-ben pedig ezüstérmes volt a Hepp-kupában elsősorban a palánk alatti játékával fordította a maga javára a mérkőzést, 17 lepattanót sikerült begyűjteniük. A MEAFC-Miskolc játékosai ezúttal nem jeleskedtek a támadásban, a gyenge dobószázalékot produkáltak, és nagyon hiányoztak a 3 pontos találatok is. A vendéglátók küzdöttek, hajtottak, de a csapat jelenlegi állapotában sajnos reális eredmény született, a jobb gárda jutott be a legjobb 8 közé.

MEAFC-Miskolc - Nyíregyháza Blue Sharks 70-93 (14-26, 16-18, 23-26, 17-23)
Miskolc, Egyetemi körcsarnok. Vezette: Jakab László, Gaál István, Major Ádám.
MEAFC-Miskolc: Tóth B. (6), Takács D. (8), Béres (5), Lippai (17), Szanyi (7/3). Csere: Orliczki Mátyás (2), Takács Zs. (2), Szőke (2), Prophet (13), Szepesi (6/6), Orliczki Márton (2), Hartman (-). Vezetőedző: Drahos Gábor.
Nyíregyháza Blue Sharks: Bús (13), Tóth G. (22/3), Bazsó (4), Locke (20/3), Fazekas (13/3). Csere: Czura (17/6), Oláh (2), Czinger (2), Demeter (-), Sitku (-), Vaskó (-). Vezetőedző: Siska János.
Drahos Gábor: - Érthetetlen módon hitetlenül és érthető módon fizikális korlátok között vergődtünk az elején és a közepén, vagyis amikor a lényegi dolgok eldőltek. 42-50-nél még volt egy fellángolásunk, de a jobb, több, tudatosabb és szervezettebb ellenfél nem engedett közelebb bennünket. A legfiatalabbjaink pontjainak azért tudunk örülni.

A MEAFC-Miskolc négy játékosa december 2-án, vasárnap, Budapesten, az NB I-es csapatok számára kiírt 3x3 bajnokság újabb körében lesz érdekelt.

A szakmai stáb bízik benne, hogy a sérültek, betegek többsége felgyógyul a hétvégén, hiszen céljuk, hogy a következő napokat végig tudják dolgozni. December 7-én, pénteken, 17.30-tól ugyanis hazai környezetben egy újabb nagyon fontos bajnoki mérkőzés vár Drahos Gábor tanítványaira. A Vasas Akadémia elleni összecsapást egy nagyszabású Mikulás-ünnepség keretében rendezik meg, melyen a MEAFC-Miskolc valamennyi utánpótlás korú játékosa is ott lesz.blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások