Nagy küzdelemben kapott ki a MEAFC-Miskolc
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. április 24. szerda

György ünnepli névnapját.
Holnap Márk napja lesz.
Főoldal Hírek Sport Nagy küzdelemben kapott ki a MEAFC-Miskolc
Nagy küzdelemben kapott ki a MEAFC-Miskolc PDF Nyomtat Email
2018 október 14., vasárnap 10:50

Gyors és jó játékkal, szinte végig egyenrangú partnerként meccselve maradt bajnoki pont nélkül pénteken este a MEAFC-Miskolc NB I/B Piros-csoportos férfi kosárlabda csapata. A tavaly még A-csoportos fővárosi  MAFC elleni nagyon színvonalas küzdelmet vastapssal jutalmazta a publikum.

A találkozó negatív előzményéhez tartozik, hogy a miskolciak vezéregyénisége, Tóth Viktor a legutóbb, Békésen elszenvedett térdsérülése miatt csak a kispadról figyelhette társait.

Drahos Gábor játékosai az első negyedben lendületes, kiváló kosárlabdát produkálva alaposan meglepték nagynevű vetélytársukat. Lippai vezérletével kombinatív és eredményes játékkal rukkoltak elő a sok büntetőt hibázó budapestiekkel szemben (27-20). A 2. negyedet is jól kezdte a MEAFC-Miskolc, volt olyan, hogy 10 pontos előnyüket (35-25) mutatta az eredményjelző. A következő percekben keményített védekezésén a MAFC és rendkívül fizikális játékkal a szünetre már két ponttal ők vezettek (42-44).

Szünet után elhúzni látszott a budapesti gárda (50-59),de a miskolciak óriásit küzdve felzárkóztak, és újra nyílttá tették a mérkőzést (60-63). A 4. negyed első felében felváltva estek a kosarak,majd amerikai légiósának,rutinos, A-csoportos játékosainak és a remek napot kifogó Bordácsnak köszönhetően a MAFC  folyamatosan, a  végére kissé elfáradó MEAFC-Miskolc felé keveredett.

A lelkes publikum végig nagyon színvonalas, férfias küzdelmet , gyors kosárlabdát láthatott, melyben a házigazdák szinte végig egyenrangú partnerei voltak az A-csoportos tagságot maga elé tűző budapestieknek.

MEAFC-Miskolc  - MAFC  75-90 (27-20, 15-24, 18-19, 15-27)

MEAFC-Miskolc: Tóth B. (10), Takács (14/6), Orliczki B. (2), Béres (11), Szanyi (11/9). Csere:  Kopasz (5/3), Homoki (2), Orliczki Márton (-), Lippai (20). Vezetőedző: Drahos Gábor

Drahos Gábor: - A vártnak megfelelő, kemény és agresszív csatát hozott a mai találkozó, ahol a listavezető alaposan megszenvedett a győzelemért. Játékosaim nem a szimpatikus vesztes, hanem az elszántan küzdő miskolci kosárlabda csapat szerepkörében zárták a mérkőzést. Nem is igazából az én dicséretem feléjük a mérvadó, hanem a lefújást követő nézőtéri vastaps. Tóth Viktorunknak pedig ezúton is mielőbbi teljes felgyógyulást kívánunk.

MAFC: Nagy K. (13/9),Misek (9), Garamvölgyi (15/3), Katona (4), Washington (18/9). Csere: Polgárdy (3), Lakits (3), Csapai (2), Bordács (23), Vigh (-).

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások