Jégcsarnokot épít a Kazincbarcikai Ördögök Sportegyesület
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. január 17. csütörtök

Antal ünnepli névnapját.
Holnap Piroska napja lesz.
Főoldal Hírek Sport Jégcsarnokot épít a Kazincbarcikai Ördögök Sportegyesület
Jégcsarnokot épít a Kazincbarcikai Ördögök Sportegyesület PDF Nyomtat Email
2018 január 23., kedd 19:02

A Kazincbarcikai Ördögök SE úgynevezett TAO pályázatot nyert egy új jégcsarnok építésére. Az új és nagyon modern, a jeges sportágak és a közönség minden igényét kielégítő komplexum a tervek szerint a város szívében, a Csónakázó-tó mellett épül meg.


Mint Szatmári Gergő, a klub ügyvezetője elmondta: azért pont ott, mert gyalogosan, gépjárművel és tömegközlekedési eszközökkel is jól megközelíthető, továbbá a kiváló parkolási lehetőségeket is biztosítani tudják. Emellett pedig az iskolák közelsége és a szomszédba tervezett új uszoda is lényeges szempont, hiszen technológiailag is szerencsés a két intézmény szomszédsága.
A pályázat három szakaszból áll: az elsőn sikeresen túljutott a klub, s most – 2018. januárjában - a második ütemnél, vagyis a tervezés, engedélyeztetés szakaszában tartanak. A tervek elkészítését és elfogadását követően indulhat el a kivitelezés előkészítése, majd maga az építkezés, ami ténylegesen a harmadik szakasza a beruházásnak.
Az ügyvezető hozzátette még: az új jégcsarnok várható nyitása - optimista számítások szerint – 2019 őszére tehető. Éppen ezért idén ősszel Kazincbarcika Város Önkormányzata és a Kazincbarcikai Ördögök Sportegyesület összefogásában egy mobil jégpálya létesül, így próbálják áthidalni az új csarnok építésének időszakát. Természetesen ez az egyesületi „felhasználás” mellett a jeges sportok szerelmeseit is kiszolgálná. Visszakanyarodva az új jégcsarnokra, a megvalósításhoz szükséges területet és a pályázati önrészt Kazincbarcika Város Önkormányzata biztosítja az egyesület számára; erről január 18-ai ülésén döntött a város Képviselő-testülete.
Az egyesület vezetése köszöni az Önkormányzat együttműködését és támogatását, illetve azt a rengeteg üzenetet és biztatást, melyet a nagyszabású projekt kapcsán kapnak. Mindez azt igazolja vissza, hogy a klub fejlesztési tervei, sportkoncepciója befogadásra talált a városi sportszakmában, azt ismerik és elismerik az egyesületek, iskolák és szakemberek.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Karácsonyi Üdvözlet

Hírdetés

mail.google.com

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások