Az oktatásról tartanak ellenzéki politikusok fórumot Budakeszin
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. június 18. kedd

Levente ünnepli névnapját.
Holnap Gyárfás napja lesz.
Főoldal Hírek Pest megyei hírek Az oktatásról tartanak ellenzéki politikusok fórumot Budakeszin
Az oktatásról tartanak ellenzéki politikusok fórumot Budakeszin PDF Nyomtat Email
2019 március 22., péntek 14:35

Az oktatásról, annak helyzetéről és a kívánatos irányról tartanak fórumot a Pest megyei 2-es számú országgyűlési választókerület ellenzéki politikusai március 30-án, 14 órakor Budakeszin. A rendezvény fő szervezője és házigazdája Szél Bernadett független országgyűlési képviselő.


Pest megye 2-es számú országgyűlési választókerületének ellenzéke szeretettel várja azokat, akik fontosnak tartják megvitatni, hogy mit nyújt a jelenlegi oktatási rendszer az országnak. Arról is fognak beszélgetni, miért lenne fontos Magyarországnak a sokak számára elérhető kiváló oktatást elsőrendű célnak tekinteni. Szó lesz arról is, hogy mit veszít az ország az oktatás központosításával, a tanárok és diákok túlterhelésével, a kiváló egyetemek és a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) ellehetetlenítésével! Végül arra is keresik majd a meghívottak a válaszokat, hogyan kellene ezt jól csinálni: a diákok, a tanárok, a szülők és az egész ország érdekében.

A beszélgetés résztvevői:Cseh Katalin, a Momentum Mozgalom EP-lista vezetője, Kanász-Nagy Máté, az LMP ifjúsági szakszóvivője, Kunhalmi Ágnes, az MSZP országgyűlési képviselője, Szabó Szabolcs független országgyűlési képviselő, Arató Gergely, a DK frakcióvezető-helyettese és Brenner Koloman, a Jobbik frakcióvezető-helyettese.
A beszélgetés moderátora: Szél Bernadett független országgyűlési képviselő, a szervezésben Hegyesi Beáta és Szemző Áron segítenek.

A rendezvény március 30-án, szombaton: 14 – 16 óráig, Budakeszin, a Fő utca 141 szám alatti Prosit Bar Café-ban lesz. A részvétel díjmentes!

Kertész Z István/kép: Szél Bernadett fb. oldala.blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások