Spanyolországban elfogták az egyik legkeresettebb magyar bűnözőt
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. április 8. szerda

Dénes ünnepli névnapját.
Holnap Erhard napja lesz.
Főoldal Hírek Kék-Hírek Spanyolországban elfogták az egyik legkeresettebb magyar bűnözőt
Spanyolországban elfogták az egyik legkeresettebb magyar bűnözőt PDF Nyomtat Email
2009 augusztus 12., szerda 08:01
Spanyolországban elfogták az egyik legkeresettebb magyar bűnözőtA Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság információi alapján fogták el Spanyolországban az ügyvezetőjét annak a cégnek, amely a tulajdonosok tudta nélkül adott el több ezer tonna tárolásra átvett kukoricát; a kár eléri a 4 milliárd forintot - közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője kedden az MTI-vel. Kocsis Tünde alezredes elmondta, másfél éves nyomozás során jutottak a gazdaságvédelmi osztály munkatársai olyan információkhoz, hogy a nemzetközi elfogatóparanccsal körözött budapesti férfi Spanyolországban tartózkodik, ennek alapján fogta el a spanyol rendőrség.
 
Az elfogott férfi jelenleg kiadatási őrizetben van Spanyolországban, kiadatását az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium, valamint az illetékes spanyol igazságügyi szervek bonyolítja majd, ami hosszabb ideig eltarthat - mondta Kocsis Tünde.

A málagai rendőrség kedden jelentette be, hogy elfogták az egyik leginkább keresett magyar bűnözőt, aki állítólag "mintegy 300 millió eurót" sikkasztott el, és a Costa del Solon lévő Fuengirola spanyol üdülőhelyen próbált meg elrejtőzni.

A nevének a kezdőbetűivel (A. I. K.) azonosított, 48 éves férfi elfogása a rendőrség szerint a település külföldi lakóinak köszönhető, akik felhívták a figyelmet a feltűnő külsejű, náci jelképekkel tetovált illetőre. A csak "Jimmyként" ismert férfi tehetős nyugdíjasnak adta ki magát, és nap mint nap felbukkant a tengerparti sétányon kutyája társaságában. A rendőrség megfigyelés alá helyezte, és sikerült azonosítani annak ellenére, hogy "gyökeresen megváltoztatta a külsejét" - közölte a spanyol rendőrség.

 
(MTI)
blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások