Elfogták a rendőrök a putnoki rablót
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. július 12.

Izabella ünnepli névnapját.
Holnap Jenő napja lesz.
Főoldal Hírek Kék-Hírek Elfogták a rendőrök a putnoki rablót
Elfogták a rendőrök a putnoki rablót PDF Nyomtat Email
2020 május 13., szerda 14:46

Őrizetbe vette a rendőrség azt a nőt, aki betört egy 87 éves idős asszonyhoz, majd amikor az váratlanul hazaérkezett a bevásárlásból bántalmazta és elvette értékeit.

Rablás és testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást az Ózdi Rendőrkapitányság egy 50 éves nővel szemben.

A gyanúsított 2020. május 12-én a délutáni órákban betört egy putnoki lakásba, ahol értékek után kutatott. A sértett ekkor érkezett meg a bevásárlásból és otthonában szembe találkozott az általa látásból ismert nővel. A betörő ekkor ellökte az idős nőt, aki elesett, és a földön fekvő 87 éves asszonyt a támadó tovább bántalmazta, majd egy kosárral és egy táskával elmenekült a lakásból. A sértettnek a bántalmazás következtében súlyos sérülései keletkeztek.

A rendőrök a bejelentést követően rövid időn belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható asszonyt, aki beismerő vallomást tett.

Az Ózdi Rendőrkapitányság munkatársai őrizetbe vették a nőt, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására is az ügyészség felé.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások