A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a „becsületes megtalálót”
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. július 12.

Izabella ünnepli névnapját.
Holnap Jenő napja lesz.
Főoldal Hírek Kék-Hírek A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a „becsületes megtalálót”
A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a „becsületes megtalálót” PDF Nyomtat Email
2020 május 06., szerda 16:26

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyben az elkövető megtalálóként jelentkezett a hatóságnál, miután meglátta a lopás miatt megjelent rendőrségi sajtófelhívást.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 31 éves sajókazai férfival szemben. A gyanúsított 2020. március 20-án 19 óra körül egy kazincbarcikai áruház egyik polcán őrizetlenül hagyott, és ottfelejtett női pénztárcát tulajdonított el. A tárcában személyes iratok, bankkártya, valamint készpénz volt. A rendőrök a bejelentést követően azonnal megkezdték az adatgyűjtést, az üzlet biztonsági kamerafelvételének elemzését, majd később a rendőrség internetes oldalán felhívást tetettek közzé, hogy keresik a pénzárcatolvajt.

A férfi még a felhívás megjelenésének napján 2020. április 8-án megjelent a rendőrségen, ahol közölte, hogy megtalálta, és vissza akarja adni a tárcát. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a tolvajt, akitől a pénztárcát lefoglalták, majd azt hiánytalanul átadták a tulajdonosának.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.


blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások