Bódult állapotban vezetett
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. szeptember 26. szombat

Jusztina ünnepli névnapját.
Holnap Adalbert napja lesz.
Főoldal Hírek Kék-Hírek Bódult állapotban vezetett
Bódult állapotban vezetett PDF Nyomtat Email
2020 január 21., kedd 16:25

_kepek-2012/51401-51600/51551A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság járőrei Alsóregmecen egy férfit szűrtek ki a közúti forgalomból, aki bódult állapotban vezette járművét.


A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság járművezetés bódult állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 21 éves felsőregmeci lakossal szemben. A férfi 2020. január 20-án 10 óra után Alsóregmecen a Szabadság utcában közlekedett, amikor a rendőrök igazoltatták. Mivel a sofőr zavartan viselkedett, ezért a járőrök mintavétel céljából előállították a rendőrkapitányságra. A rendőrök gyanúját igazolta a kábítószergyorsteszt, amely pozitív értéket mutatott, ezért a férfitől vér- és vizeletmintát is vetettek, majd a vezetői engedélyét is bevonták. A fiatalember ruházatából és az autójából további két alutasak is előkerült, amelyekben kábítószergyanús növényi származék volt.

Az eljárás során gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy M. László 28 éves sátoraljaújhelyi lakos új pszichoaktív anyagot értékesített, ezért a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások