Elfogták a szerszámtolvajokat
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. február 24. hétfő

Mátyás ünnepli névnapját.
Holnap Géza napja lesz.
Főoldal Hírek Kék-Hírek Elfogták a szerszámtolvajokat
Elfogták a szerszámtolvajokat PDF Nyomtat Email
2019 szeptember 06., péntek 10:00

Fél napon belül azonosították és elfogták a rendőrök azt a három elkövetőt, akik a Mezőkeresztesi Önkormányzat tulajdonát képező műhelybe betörtek.


A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Mezőkeresztesi Rendőrőrse lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 19 éves helyi férfival, valamint fiatalkorú, szintén helyi társaival szemben.

A 19 éves gyanúsított társaival együtt 2019. szeptember 4-én 9 órát megelőzően betört a Mezőkeresztesi Önkormányzat tulajdonát képező műhelybe, ahonnan különféle szerszámgépeket, festékeket és szerszámkulcsokat tulajdonítottak el.

A bevezetett rendőri intézkedések eredményeként a rendőrök azonosították, majd fél napon belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyeket, akik beismerték a terhükre rótt bűncselekmény elkövetését. A nyomozók a megtartott házkutatások alkalmával az eltulajdonított tárgyakat hiánytalanul megtalálták és lefoglalták.

A Mezőkeresztesi Rendőrőrs részéről Nagy Gergely r. hadnagy adta vissza az eltulajdonított értékeket Majoros János polgármester Úr részére.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások