Miskolc,május 11!
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. október 20.

Vendel ünnepli névnapját.
Holnap Orsolya napja lesz.
Főoldal Hírek Kék-Hírek Miskolc,május 11!
Miskolc,május 11! PDF Nyomtat Email
2019 április 12., péntek 11:29

Interneten és a verseny napján, a miskolci helyszínen is lehet jelentkezni a „Közlekedik a család” idei vetélkedőjére, ahol értékes nyeremények várják a jól teljesítő családokat.


Az Országos Baleset-megelőzési Bizottság idén is meghirdette a „Közlekedik a család” elnevezésű vetélkedőjét. Az országos döntőn minden évben a megyei versenyeken legjobban teljesítő csapatok vesznek részt. Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 2019. május 11-én 9 órától lesz alkalmuk a vállalkozó kedvű családoknak arra, hogy összemérjék tudásukat. A szervezők a közlekedéssel kapcsolatos, játékos és szórakoztató feladatokkal a Miskolci Autóház Kft. telephelyén (Déli városkapu) várják majd az érdeklődőket.
közlekedik

A kiírás szerint a két szülő mellett legalább egy 6 és 17 év közötti gyermeknek is részt kell vennie a versenyben. Feltétel, hogy legalább az egyik szülő rendelkezzen érvényes B kategóriás vezetői engedéllyel. A megmérettetésen a közlekedési szabályokra, az elsősegélynyújtásra és a rendőri karjelzésekre vonatkozó kérdések, gyakorlati feladatok is lesznek.

A versenyen legjobban teljesítő család képviseli majd megyénket az országos döntőn, ahol a fődíj egy Škoda Rapid Family személygépkocsi. A „Közlekedik a család” vetélkedőre előzetesen, a program weboldalán lehet regisztrálni, de a szervezők 2019. május 11-én a helyszínen is fogadják a jelentkezéseket. A feladatok körülbelül másfél óra alatt teljesíthetőek.

Fontos információ, hogy iskolák is csatlakozhatnak a programhoz. Megéri az intézményeknek kitölteniük a nyilatkozatokat, mivel értékes sport- és tanszervásárlási utalványokat nyerhetnek a diákoknak.

További részletek és jelentkezés: www.kozlekedikacsalad.hu

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások