Álprofil
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. április 20. szombat

Konrád, Tivadar ünnepli névnapját.
Holnap Konrád napja lesz.
Álprofil PDF Nyomtat Email
2018 november 30., péntek 16:25

A semmivel buktatta le magát az az ózdi sofőr, akit korábban eltiltottak a vezetéstől, így nem is ülhetett volna a volán mögé.
Közúti ellenőrzésük során vontak ellenőrzés alá Ózdon, a városi rendőrkapitányság körzeti megbízottai egy autóst, 2018. november 28-án, 12 óra 10 perckor az Akna úton. A jármű vezetője a rendőri felszólítást követően arra hivatkozott, hogy semmilyen okmány sincs nála, de adatait készségesen megadta. Az ekkor megadott információk alapján és az elsődleges ellenőrzést követően a rendőrök megállapították, hogy a férfit nem körözik, a vezetéstől nincs eltiltva. Az egyenruhások azonban közölték, hogy szabálysértési feljelentéssel élnek vele szemben, mert nem tartotta magánál a vezetői engedélyét, továbbá nem kötötte be a vele utazó gyermeke biztonsági övét.

Az adatok későbbi rögzítésekor az egyenruhások észrevették, hogy a korábban megadott adatok mégsem valósak. Ezt követően 13 óra 30 perckor a férfit már a Somsályi úton vonták ellenőrzés alá a rendőrök, akik ismét felszólították őt, hogy igazolja magát. A 27 éves férfi újra próbálkozott, de a trükk ezúttal nem vált be. Az azonosított férfit a járőrök előállították a rendőrségre, ahol szabálysértési őrizetbe vették és vele szemben eljárást indított a hatóság, mivel a vezetéstől való eltiltása alatt ült volán mögé.


blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások