Fényerő
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. október 19. péntek

Nándor ünnepli névnapját.
Holnap Vendel napja lesz.
Fényerő PDF Nyomtat Email
2017 december 07., csütörtök 17:04

Négy település kerékpárosai és gyalogosai is láthatóságot segítő eszközöket kaptak a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársaitól.


A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közlekedésbiztonsági akciót szervezett a „Látni és Látszani 2017 –egymásért” elnevezésű program részeként. A rendőrségi tapasztalatok ugyanis azt mutatják, hogy vannak, akik szabálytalanul kerékpároznak, legtöbbször a kivilágítatlanul. A sötétben közlekedő „láthatatlan” kerékpárosok ilyenkor önmagukra és másokra is veszélyt jelenthetnek.

A közlekedés biztonságát szolgáló akciót a rendőrség Tiszaújvárosban, Nagycsécsen, Mezőcsáton, Sajószögeden és Kesznyétenben tartotta a napokban. A kivilágítatlanul közlekedő kerékpárosoknak figyelemfelhívó jó tanácsaik mellett világítóeszközöket (fényvisszaverő prizmát, láthatósági mellényt) adtak a rendőrök. De nem csak ők, hanem a gyalogosok is kaptak láthatóságot biztosító alkalmatosságokat a járőröktől.
fényerőA rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a téli, ködös, csapadékos időjárás nehezíti a mindennapi közlekedést. A tapasztalatok szerint a romló időjárási, és látási viszonyok miatt emelkedhet a balesetei kockázat. A közúti közlekedési balesetek megelőzése érdekében a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság ebben az évben is útjára indította az országos programhoz kapcsolódó „Látni és Látszani 2017 – egymásért” közlekedésbiztonsági kampányát. A közlekedők fokozott ellenőrzésekre számíthatnak megyénk útjain.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások