• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. április 27. péntek

Zita ünnepli névnapját.
Holnap Valéria napja lesz.
Főoldal Hírek Kék-Hírek Közlekedési balesetek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében
Közlekedési balesetek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében PDF Nyomtat Email
2017 április 19., szerda 09:26

Tájékoztató az elmúlt 24 órában történt közúti közlekedési balesetekről.


A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. április 18-án négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Miskolcon, a Szentpéteri kapuban 11 óra 55 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem biztosított elsőbbséget egy busznak és összeütköztek. Az autó sofőrje könnyebben sérült.

Miskolcon, a Vörösmarty Mihály út és a Király út kereszteződésében 12 óra 40 perc körül egy személygépkocsi vezetője figyelmen kívül hagyta a fényjelzőkészülék tilos jelzését, így nem biztosított elsőbbséget egy tehergépkocsinak és összeütköztek. A személygépkocsit vezető férfi súlyos, nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Kazincbarcikán, a Jó szerencsét úton 15 óra 33 perckor egy autó sofőrje az „elsőbbségadás kötelező” jelzőtábla ellenére nem adott elsőbbséget egy másik járműnek, így karamboloztak.

Ózdon, a Nagy Imre úton 19 óra 41 perckor egy jármű sofőrje nem tett eleget jobbra tartási kötelezettségének ennek következtében neki hajtott egy másik, utasokat szállító taxinak, akik könnyebben megsérültek.

A fenti eseteken túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset egy esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.A közúti közlekedési balesetek elkerülése érdekében kérjük a járművezetőket, hogy körültekintően vegyenek részt a közúti forgalomban! Ne feledjék a legjobb megelőzés, ha betartják a közlekedési szabályokat!

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail:*

Belépés

Elfelejtett jelszó? Regisztráció

A hét kérdése

Ön szerint a közpénz felhasználásáról van-e joga minden megkötés nélkül beszámolni a sajtónak?
 

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások