Jutalom a transzformátor tolvajok elfogóinak
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. április 2. csütörtök

Áron ünnepli névnapját.
Holnap Buda, Richárd napja lesz.
Főoldal Hírek Kék-Hírek Jutalom a transzformátor tolvajok elfogóinak
Jutalom a transzformátor tolvajok elfogóinak PDF Nyomtat Email
2009 december 14., hétfő 22:38

Jutalom a transzformátor tolvajok elfogóinakA Sárospataki Rendőrkapitányság nyomozójának eredményes felderítő munkáját jutalmazta ünnepélyes keretek között az ELMÜ-ÉMÁSZ Zrt. képviselője az elmúlt héten.

Hans-Günter Hogg úr, az ELMÜ-ÉMÁSZ Zrt. igazgatóságának tagja egy még az előző év első félévében elkövetett bűncselekmény sorozat sikeres felgöngyölítéséért mondott köszönetet a rendőrségnek és adott át jutalmat a vizsgálatot irányító nyomozónak. Az áramszolgáltató képviselője többek között kiemelte a transzformátorok megrongálásával elkövetett bűncselekmények visszaszorítása érdekében a szolgáltató szorosan együttműködik a rendőrséggel, aminek munkáját minden területen igyekszik támogatni.

A Sárospataki Rendőrkapitányság illetékességi területén 2008. februárjában és márciusában több külterületen álló transzformátort rongáltak meg. Az elkövetők a bűncselekményekkel majd négy millió forintos kárt okoztak a szolgáltatónak. Három transzformátorból több mint 400 liternyi olajat engedtek le az akkor még ismeretlen tettesek. Az ügyet Szabó Béla r. főhadnagy kapta meg, akinek kollégáival együtt végzett állhatatos, és aprólékos nyomozása után sikerült elfognia az elkövetőket. A rendőrség az eredményes nyomozás után az ügyet lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

A Sárospataki Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások