A Sztárportréban Boros Lajos!
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. április 1. szerda

Hugó ünnepli névnapját.
Holnap Áron napja lesz.
Főoldal Hírek Bulvár A Sztárportréban Boros Lajos!
A Sztárportréban Boros Lajos! PDF Nyomtat Email
2020 február 17., hétfő 06:49

Öt hét nemlét címmel a műsorvezető nemrég önálló estet adott, amit február végén megismétel. Lajos öt hétig kómában volt, ezalatt néhány dolgot elfelejtett.


 "Úgy ébredtem fel a kómából, hogy az mondtam magamban, magamnak: Na Lajos, most felébredünk! És kinyílt a szemem. Erre az egyre emlékszem.


A kóma elvitte a gitár tudásomat.


Meghallgattam felvételről egy 29 perces régi műsoromat, és azt mondtam, hogy micsoda tehetség. Behangolták barátok a gitáromat, elkezdtem pengetni, és olyan volt, mint ha gipszbe tették volna a kezem.


Nem kell odafigyelni, ez a fontos:


Kipróbáltam a napokban, hogy állok a tükör előtt, nézem magam, és egy ismert dallamot akarok játszani. Nem ment. Ahogy ott álltam, a szomszéd házban kinyitották az ablakot, kiszóltak valamit, én arra figyeltem egy pillanatra, és mire visszanéztem, már a kezem játszotta a dallamot.


Milyenre vegyem a figurát?


Az egész kórházi létem alatt, végig kapcsolatban voltam a Dumaszínházzal. Mindig, amikor kórházat váltottam, vagy történt valami, amit a sajtó előhozott, akkor (Litkai Gergely, Németh Balázs) bejelentkeztek, hogy ők még számítanak rám. Ez adott nekem egy elhivatottság tudatot. Feküdtem az ágyban, és ahelyett, hogy azon gondolkoztam volna a kórházban, hogy meg fogok halni, az volt bennem: milyenre vegyem a figurát?"Megosztható video ajánló: https://youtu.be/N-OGKc9fgAk

A teljes beszélgetés itt: https://youtu.be/E2zQClCaATA

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások