Isten áldotta tehetség vagy, de nem tehetsz róla.
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. június 18. kedd

Levente ünnepli névnapját.
Holnap Gyárfás napja lesz.
Főoldal Hírek Bulvár Isten áldotta tehetség vagy, de nem tehetsz róla.
Isten áldotta tehetség vagy, de nem tehetsz róla. PDF Nyomtat Email
2018 december 10., hétfő 15:07

Oszvald Marika: "Édesapám azt mondta nekem: Marikám, te egy Isten áldotta tehetség vagy, de nem tehetsz róla. Ezt azért mondta, hogy maradjak mindig szerény, és hálás.Felvilágosítottak a szüleim, azt mondták: Marika, benned akkora hév van, hogy ha a színpadra kerülsz, és nem leszel sikeres, akkor  te egy boldogtalan ember leszel. Én azt mondtam: dehogy leszek boldogtalan, fent fogok állni a színpadon, a fény majd rám szegeződik, gyönyörű ruha lesz rajtam, szól majd a szép zene, ott állok majd a hatodik sorban a kórusban, nekem az is boldogság lesz. Nálam így indult.

Gyermekként a tetszeni vágyás volt bennem, de már egész pici koromban is. Mindenkinek tetszeni akartam, és ezért énekeltem már 4-5 éves koromban. 7 évesen már a Pillangókisasszony nagyáriáját énekeltem, mert azt hallottam otthon.

Apukám 20 opera főszerepet énekelt el, csodálatos hangja volt. Csodálatos ember volt, nagyon jó apa volt, tökéletes volt. Anyukám is tökéletes volt. Apukám azt mondta, hogy anyukám még tehetségesebb volt mint én. Nagyon nagy szeretetben voltak, és a családunk is.

Túlzás amit mondok, de én úgy érzem, hogy minden ember a testvérem. Tehát minden ember lehetne a családtagom, valahogy mindannyian egy tőről fakadunk."

https://youtu.be/H_ErDBTwCMw

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások