• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. július 17. kedd

Endre, Elek ünnepli névnapját.
Holnap Frigyes napja lesz.
Főoldal Hírek Bulvár Sikeresen vizsgázott Weisz Fanni
Sikeresen vizsgázott Weisz Fanni PDF Nyomtat Email
2017 augusztus 08., kedd 18:48

 Sikeres KRESZ-vizsgát tett Weisz Fanni, örömét Instagram oldalán a követőivel is megosztotta. A Webjogsi online autósiskola rugalmas, gyors, kényelmes tanfolyama és ügyintézése óriási segítséget nyújt az elfoglalt szőke szépségnek, sokak kedvencének, akinek elméleti vizsgáján jeltolmács fordított. Fanni a vezetés alapjait egy elektromos oktatóautón fogja elsajátítani.Magyarország éppen 50 évvel ezelőtt, 1967-ben, Európában az elsők között engedélyezte a siketek és nagyothallók jogosítványszerzését. Weisz Fanni, hazánk legismertebb hallássérült személyisége nemrég kezdte meg a B kategóriás jogosítványhoz szükséges képzést, és már el is jutott az elméleti vizsgáig. A gyönyörű szőke lány sikeres KRESZ-vizsgát tett, így egy lépéssel közelebb került a jogosítvány megszerzéséhez. „Úgy éreztem most jött el az ideje annak, hogy megtanuljak vezetni. Szeretnék még önállóbb lenni, és néha meglepni a páromat azzal, hogy én viszem el őt valahova. Nagyon szeretek kocsikázni, de most már nem csak utasként, hanem sofőrként is szeretném átélni az autózás élményét” – mondta el Weisz Fanni.

Fanni a legmodernebb oktatási formát, az e-learninget választotta az elméleti tananyag elsajátítására. „Nagyon elfoglalt vagyok és szinte állandóan időhiánnyal küzdök.  Ezért kifejezetten olyan képzést kerestem, ahol online, a saját időbeosztásom szerint tudom elvégezni a KRESZ- tanfolyamot. Így találtam rá az eduKRESZ e-learning tananyagra, amivel a saját igényeimhez igazítva tudtam megválasztani a tanulás időpontját, időtartamát és a helyszínét is. Az írott és képi információkkal, animációkkal, valamint sok-sok interakcióval dolgozó tananyag ráadásul számomra „akadálymentes” is volt” – mondta el Weisz Fanni.

Fanni a tananyag elsajátítását követően jeltolmács szakértővel is konzultált: „A siketek és nagyothallók számára egy fokkal nehezebb a KRESZ-tanfolyam elvégzése és az azt követő vizsga letétele, de nem lehetetlen. Az ábrás és mozgóképes kérdésekkel nincs probléma, a szöveges kérdések viszont már nehezebbek. Mi nem mindig tudjuk ezeket a kérdéseket ugyanúgy értelmezni, mint a hallók, ezért sorstársaimnak is azt javaslom, hogy az e-learning tananyag elvégzését követően a tanultak elmélyítéséhez és a vizsgakérdések megfelelő értelmezéséhez szakértő jeltolmács segítségét is vegyék igénybe, hiszen a jogosítványszerzés nem játék. Az életünk múlhat azon, ha valamit nem tudunk vagy rosszul értelmezünk.” Fanni azt is bebizonyította, hogy még tanulás közben is van humora, hiszen a kedvenc KRESZ-kérdése a „Miért veszélyes járművezetés közben hangosan zenét hallgatni?” volt.

Fanni hamarosan a gyakorlati képzésnek is nekikezd, és – Magyarországon az elsők között – egy elektromos oktatóautón fogja elsajátítani a vezetés alapjait. A Webjogsi többfázisú oktatása révén azonban nemcsak az automata váltós, hanem a kézi váltós autó vezetésével is megismerkedik az egyszerűbbtől a bonyolultabb feladatok felé haladva.


blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások