Új vezető a Miskolci Kulturális Központ élén
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. április 20. kedd

Konrád, Tivadar ünnepli névnapját.
Holnap Konrád napja lesz.
Főoldal Hírek B.A.Z. megyei hírek Új vezető a Miskolci Kulturális Központ élén
Új vezető a Miskolci Kulturális Központ élén PDF Nyomtat Email
2021 március 01., hétfő 20:48

Okleveles közgazdász, valamint művelődésszervező végzettséggel és szakmai munkatapasztalattal a háta mögött kezdte meg munkáját a Miskolci Kulturális Központ Nonprofit Kft. élén

Majorné Bencze Tünde ügyvezető 2021. március 1-én.

 A 43 éves miskolci kulturális szakember több területen szerezte szakmai tapasztalatait, munkájának mindig meghatározó része volt a kultúra, a marketing, a szervezés és a személyes kapcsolatok kialakítása, ápolása. A Miskolci Nemzeti Színház szervezési osztályát vezette, de civil, nagyvállalati és köztisztviselői tapasztalatokkal is rendelkezik.

Majorné Bencze Tünde pályázatában fontos célként emelte ki, hogy a Miskolci Kulturális Központ  a város és a megye kulturális életének meghatározó szereplője, alakítója legyen, hogy a kultúra értékteremtő erejének köszönhetően gyakrabban érezhessük Miskolcon: „jó itt élni.”

 

Miskolc Megyei Jogú Város vezetése egyúttal köszönetét fejezi ki Novák Irén, az MKK leköszönő ügyvezetője felé, akinek vezetése alatt „Minősített Közművelődési Intézmény” címet nyert el a Miskolci Kulturális Központ Nonprofit Kft. az Emberi Erőforrások Minisztériumának pályázatán. Novák Irén vezetése alatt új arculattal, új élményekkel és interaktív tárlatvezetéssel gazdagodott a Diósgyőri Vár, megszületett a város egyik legnépszerűbb rendezvénye, a Gasztroplacc, valamint több éves tevékenységéhez számtalan sikeres városi rendezvény, esemény, koncert, fesztivál is fűződik.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások